KougatKnave3 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Siadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Po chwili Applejack przynosi wam tacę pełną kanapek ze stokrotkami. - Smacznego - powiedziała siadając i biorąc jedną z kanapek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 - Nawzajem - Powiedziałem, po czym zacząłem jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Po chwili wszyscy skończyliście jeść. Twilight jak to ona podziękowała, pocałowała cię w polik i udała się do góry. Apple Bloom również udała się do góry, a Applejack zaczęła sprzątać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Postanawiam jej pomóc. - Która godzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - Około siódmej, a co? - zapytała się przecierając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - aha. Bałem się że się spóźnię. NIENAWIDZĘ SIĘ SPÓŹNIAĆ - Powiedziałem, akcentując ostatnie zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Spokojnie ogierze, bo ci żyłka pęknie - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - Jestem spokojny. Myślałem że dzisiaj są lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - No są, ale masz je na ósmą ty tłumoku - powiedziała z lekkim chichotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - Zdezorientowałem się kiedy zobaczyłem Twi na kopytach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Ta... też mnie to zdziwiło, lecz czasem tak wstaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - Dobrze wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Ta... Dobrze wiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - Co będziesz dzisiaj robić poza spaniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - W moich planach nie ma spania - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - Aha - powiedziałem, po czym spojrzałem na nią. - Przy twoim stanie, do pięciu godzin padniesz z wyczerpania. Idź się połóż AJ, to ci dobrze zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Może potem. Mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - Jak chcesz - powiedziałem, po czym poszedłem na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Udałeś się do góry. Wchodząc zauważyłeś Apple Bloom, która zmierzała w przeciwnym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - Dzień dobry, Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Witaj wujku - powiedziała z uśmiechem. - Niedługo znowu do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 - No. Jesteś przygotowana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Yup - odpowiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - To super. Idź jeść, bo jeszcze wystygnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts