Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Dobrze - powiedziała cały czas trzymając uśmiech na buzi i powoli schodząc na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Idę do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 W twoim pokoju siedziała już Twilight, która z książką raz po raz coś sprzątała. Nie zwróciła na ciebie nawet uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Jak się spało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Dobrze, lecz bywało lepiej - skwitowała nawet nie odwracając się w twoją stronę. Czytała i raz po raz zbierała brudy z podłogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Może ci pomóc? - powiedziałem podchodząc do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Nie dzięki - powiedziała siadając. - Możesz mnie zostawić na chwilę samą? Musze coś przemyśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Dobra. Ale jeśli coś cię martwi, to możesz na mnie liczyć - powiedziałem wychodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Twilight niezręcznie się uśmiechnęła po czym zamknęła drzwi magią i prawdo podobnie zaczęła ponownie czytać, lecz tego już nie wiedziałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Postanowiłem zejść na dół. Ciekawe co się dzieje z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Schodząc na dół zauważyłeś Apple Bloom. - Wujku. Musimy już iść bo się spóźnimy - powiedziała po czym otworzyła drzw i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Wyszedłem za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Po jakimś czasie byliście na miejscu. Jak zawsze ty udałeś się do pokoju nauczycielskiego, a Apple Bloom do klasy. *** Lekcje tego dnia minęły ci szybko. Nie było tego wiele, a satyfakcja była gwarantowana. Apple Bloom na ciebie przekała przed wyjściem ze szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Podchodzę do niej. - Dobra wracajmy do domu - powiedziałem, po czym idę na farmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Apple Bloom ruszyla bez słowa za tobą. Już po chwili byliście na farmie, która jak zawsze była waszym domem. Gdy zbliżaliście sie do drzwi zatrzymała ciebie Applejack. - Twilight chciała z tobą porozmawiać. Masz iść do jej biblioteki, ale uważaj. Chyba nie będzie zbyt miło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 < Ja już chyba wiem co się stanie > - Dobrze - powiedziałem, po czym idę w stronę biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 < Nie wiesz > Po chwili stanąłeś już przed jej drzwiami. Jak zawsze były one zamknięte, a środek prawdopodobnie świecił pustkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 < Niespodzianka? > Wchodzę do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 W środku siedziała tylko Twilight, która gdy cię zobaczyła podeszłą do ciebie. - Musimy porozmawiać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 < No to pewnie druga opcja. Cud życia > - Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Musimy... musimy to skończyć. Nie możemy się dłużej spotykać - powiedziała pewnym, lecz smutnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 < Dobra... zaskoczyłeś mnie > - J... Jak to? Czemu? - powiedziałem, nie mogąc uwierzyć w to co powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 < Zaskoczenie... to właśnie ja... > - Bardzo mi przykro, ale tak musi być. Nie będę ci się tłumaczyła z tego bo i tak to nie ma znaczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Jasne rozumiem - powiedziałem, po czym wyszedłem z budynku, wzbijam się w powietrze i lecę na najwyższą chmurę do której mogę dolecieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Znalazłeś jakiś samotny obłoczek, który był ponad wszystkimi chmurami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts