KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Ląduje na nim i zaczynam myśleć o tym co się właśnie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Mogłeś stwierdzić, iż Twilight cię rzuciła. Nic innego ci do głowy nie przychodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Już nigdy więcej się nie umówię. Zostanę starym ogierem z kotami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 <> Niebo obok ciebie przeszyła tęcza, a za tobą pojawiła się Rainbow Dash. - Ahh... ktoś zajął moje chmurkę - powiedziała z uśmiechem przysiadając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 < Wiem > Westchnąłem i położyłem głowę na chmurce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Coś nie tak? - zapytała kładąc się obok ciebie. - Jeśli chcesz mogę cię zostawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Jak chcesz to możesz zostać. Mam dzisiaj zły dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Coś się takiego stało? - zapytała patrząc na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Twilight zemną zerwała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Co? Dlaczego miałaby to robić? Przecież było widać, że cię kocha - powiedziała podnosząc głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Właśnie nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Może jednak nie byliście dla siebie stworzeni. Nie zawsze jest tak jak po naszej myśli - powiedziała ponownie kładąc głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Tak mówiła moja matka. Więc masz racje, nic nie idzie po naszej myśli. Nigdy nie wiadomo co się stanie jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - A tak w ogóle to jak z tobą zerwała? Przepraszam za ciekawość, ale może coś wywnioskuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Zaprosiła mnie do biblioteki, bo chciała zemną pogadać. Wchodzę, i na jej twarzy widzę smutek. Później mówi "Musimy... musimy to skończyć. Nie możemy się dłużej spotykać" ja się pytam czemu, a ona odpowiada "Bardzo mi przykro, ale tak musi być. Nie będę ci się tłumaczyła z tego bo i tak to nie ma znaczenia". Mi pękło serce, więc odpowiedziałem że jasne i wyszedłem i tutaj przyleciałem. To wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Bardzo mi z tego powodu przykro - powiedziała ze smutkiem na twarzy. - Może mogłabym ci w czymś pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Nie trzeba. Poradzę sobie jakoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Dobrze - powiedziała patrząc w niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Jak tobie minął dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Jak zawsze. Czyszczenie, lenistwo, trening, lenistwo. Czyli standard. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Coś sporo tego leniuchowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Ano. Zawsze taka byłam - powiedziała dumnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Mhm. Masz ochotę na malutki wyścig? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Z przyjemnością - powiedziała momentalnie wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Też wstałem i rozłożyłem skrzydła. - Gotowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts