Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Oczywiście - przygotowała się momentalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Cztery okrążenia wokół Ponyville, meta w Kąciku Kostki Cukru. To 3... 2.. 1... START - Powiedziałem, po czym najszybciej jak tylko mogę wystartowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Rainbow nawet się nie starając wyprzedziła cię ze spokojem. *** Zostało wam ostatnie okrążenie, a właściwie tobie bo Rainbow była już dawno na miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Ląduje koło niej. - Szybka jesteś. Ten wyścig polepszył mi chumor, dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Nie ma sprawy - uśmiechnęła się. - Wchodzimy do środka? Ja stawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Dobra - powiedziałem po czym wszedłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Wszedłeś do zupełnie ciemnego pomieszczenia, aby po chwili światło zostało zapalone i naskoczyła na ciebie Pinkie i dosłownie zwaliła cię z nóg. - Niespodzianka! - krzyknęła radośnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 "Jeszcze chwila i zejdę tutaj na zawał" pomyślałem. - Siema Pinkie, co słychać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Wszystkiego najlepszego! - krzyknęła niewielka grupa kucyków, która stała obok was. - Są twoje urodziny głuptasie! - krzyknęła pomagając ci wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie wiem co powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie musisz nic - powiedziała z uśmiechem. - Teraz zapoznam cię wszystkim! To Lyra, Bon Bon, Vinyl, Derpy, a moje przyjaciółki już znasz! - była cała piątka, z wyjątkiem Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Westchnąłem. - Aha. To co dzisiaj takiego zaplanowaliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Zabawy, torty, babeczki, zabawy, rozmowy, zabawy! - wykrzyknęła z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 < Babeczki? Cza ukryć Rainbow > - Fajnie się zapowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 < > - Wręcz wspaniale! - krzyknęła chwytając cię za jedno ramię i zaczęła ciągnąc do stołu gdzie był tort. Rarity magią zapaliła świeczki i wszyscy czekali na ten moment, w którym je zdmuchniesz. - Nie zapomnij pomyśleć życzenia - dodała Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 < Co? Żartować nie można? > Życzę sobie by Twilight do mnie wróciła i zdmuchuje świeczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Gdy zdmuchnąłeś świeczki wszyscy zaczęli śpiewać i składać ci życzenia, a Pinki zaczęła kroić tort. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Jak na razie impreza się nieźle zaczyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 < http://i.imgur.com/8lgt28u.jpg trzymaj > - To teraz przypinanie ogona kucykowi! - krzyknęła radośnie Pinkie zawiązując ci oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 < Nie podoba mi się, ale wiedz że mnie praktycznie nie da się wkurzyć > "Cholera..." pomyślałem. Dobra na chybił trafił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 < Nie chciałem cię zdenerwować. Mnie też nie łatwo z równowagi wyprowadzić > Usłyszałeś śmiech, a gdy zdjąłeś opaskę zobaczyłeś, iż trafiłeś kucyka w oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 < Aha > - Niezłego mam cela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Ano - powiedziała Pinkie chichocząc. - To może zjedzmy tort? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Oki - powiedziałem podchodząc do tortu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Pinkie nałożyła każdemu po kawałku i uśmiechnęła się. - Jest on orzechowy z lodami czekoladowymi i czekoladą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts