KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Brzmi smakowicie - powiedziałem, po czym biorę tort i zaczynam go jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Każdy właściwe postąpił tak samo. *** Po kilku godzinach impreza się już kończyła, a kucyki powoli wracały do domów. Twilight nadal nie było, a została już tylko wasza szóstka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nawet nie zajrzała - powiedziałem smutny, siadając na krześle i zakrywając twarz kopytami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Applejack podeszła do ciebie i usiadła obok. - Ona... zerwała z tobą tak? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Pokiwałem głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie sądziłam, że to zrobi. Przyznam się, że jak byłeś w szkolę to rozmawiała ze mną na ten temat, ale nie wykazała chęci do tego - powiedziała przytulając cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Westchnąłem. - Więc musiałem zrobić coś nie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Kto wie... może nie byliście dla siebie stworzeni, ale głowa do góry. Jest wiele klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Ale ja już sobie obiecałem że już nigdy się nie zwiąże. Za wiele przy tym cierpienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - To co właśnie sobie obiecałeś jest najgłupszym pomysłem na jaki wpadłeś. Miłość to coś pięknego... Nie można załamywać się przy jednym nie udanym związku, gdyż to jest poddawanie się. Czy tego właśnie chcesz? Poddać się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie znajdę już takiej klaczy jak ona, przy niej czułem się wyjątkowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Mogę ci powiedzieć coś w tajemnicy co Apple Bloom zauważyła na lekcjach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Apple Bloom dostrzegła jak Cheerilee na ciebie się patrzy. Czy nie zachowuje się trochę dziwnie gdy jesteście w pokoju nauczycielskim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nic podejrzanego nie zauważyłem. Prócz wzroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - To jak wyzdrowieje to przypatrz się dokładnie. Ja ci mówię, że może coś z tego będzie. Jeśli nie to zawsze możesz spróbować z Fluttershy lub Rainbow Dash. Z Pinkie i Rarity właściwie też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Spojrzałem na nie, a następnie na AJ. - Heh, może masz racje. Jutro pójdę do niej, i pomogę jej w wyzdrowieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Applejack uśmiechnęła się. - I to jest właśnie mój kuzynek. Nie poddaje się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Więc od jutra rozpocznę życie na nowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Zaczynaj cukiereczku, zaczynaj. I pamiętaj. Jeśli teraz też nie wyjdzie to nie poddawaj się tylko idź na przód i na przód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Dzięki kuzynko - powiedziałem, po czym ją przytuliłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie ma sprawy - uśmiechnęła się. - Od tego jest rodzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - To co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - A co chcesz robić? Jeszcze tu jesteśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Bo ja wiem... nic mi nie przychodzi ciekawego do głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts