Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Może już będziemy się zbierać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Dobrze - powiedziałem wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - To my się będziemy już żegnać - powiedziała Applejack wychodząc. Zanim ty wyszedłeś to podeszła do ciebie Pinkie. - Dziękuje za wspaniałą zabawę - powiedziała z szerokim uśmiechem całując cię w polik. Po tej czynności lekko się zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie ma za co - powiedziałem, po czym dołączyłem do AJ na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Applejack czekała na ciebie. - Wiedzę, że nie tylko Cheerilee na ciebie leci - zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Czyli też Pinkie dodać do listy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Możesz - powiedziała nie przestając chichotać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Ok - Powiedziałem, po czym poszedłem w stronę farmy. - To co? Spałaś dzisiaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nope - odpowiedziała niemal natychmiast. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Stanąłem - AJ, idziesz teraz spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Może potem - odpowiedziała idąc dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie, wracamy do domu i idziesz spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - A co kuzynku? ROzkazujesz mi? - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Robie to dla twego dobra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Dla mojego dobra nie mieszaj się boje potrzeby psychiczne i biologiczne. Wiem kiedy będę zmęczona i wiem kiedy się położę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Dobra, jak padniesz to nie mów że cię nie ostrzegałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Zobaczymy - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Westchnąłem ciężko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Coś znowu nie tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 - Nie nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Nie ważne... - powiedziała po czym wyprzedziła cię i zostawiła cię samego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Postanawiam spacerkiem wrócić do domu. Ciągle przybity sprawą, czemu mnie Twilight zostawiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Na to pytanie odpowiedzi nie znałeś. Gdy dotarłeś do domu to widziałeś wchodzącą tam Applejack, która zostawiła otwarte ci drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Wchodze do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Applejack chyba jednak posłuchała twoich słów, gdyż drzemała na sofie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts