KougatKnave3 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Uśmiechnąłem się ciepło. Idę do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Twój pokój zastałeś wysprzątany co jeszcze bardziej przypomniało ci o rozstaniu, lecz czasami należy o tym zapomnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 GTFO mózgu, na pewno nie dasz mi o niej zapomnieć. Poza tym, która godzina? Spoglądam na zegarek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Bez mózgu nie mógłbyś prowadzić lekcji, gdyż nie mógłbyś żyć. Na zegarku widniała godzina 19:35 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 < You Don't Say > Postanawiam się położyć spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Kładziesz się do łóżka i powoli zasypiasz. *** Budzisz się w nocy, o godzinie około 2. Miałeś znowu koszmar o smoku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 - K****, J*********, do jasnej ch***** - mówię w kółko i staram się zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 To na nic. Za każdym razem gdy zasypiałeś widziałeś go lub ją... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Mózgu, dlaczego mi to robisz? Co ja ci zrobiłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 O dziwo twój mózg nie odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Staram zasnąć na chama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 To nie było nie możliwe. Ilekroć zamykałeś oczy, to widziałeś ten sam obraz, czyli ją, która zrywa z tobą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Wychodze, idę na chmurkę się przespać. Może tam mi się uda zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Zrobiłeś tak jak pomyślałeś i wyleciałeś przez okno do najbliższej chmurki, która była niedaleko i spróbowałeś tam zasnąć. To również nie przynosiło jakichkolwiek efektów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Zachwile mnie coś trafi, jeśli to jakieś czary, to ja zatłuke go. Wracam do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Wróciłeś do domu i zatrzymała cię zmęczona Applejack, która raz po raz ziewała. - Co robisz? Jest późno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Znowu nie moge zasnąć. Co zamykam oczy to widze albo smoka, albo Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Applejack ponownie ziewnęła. - Chodź, przytulę cię to może zaśniesz - powiedziała sarkastycznie przytulając cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Znając życie, to nie pomoże. Staram się o niej zapomnieć, ale mózg ciągle mi ją przypomina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - To każ mu wypier***** - szepnęła ci do ucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Kazałem, i raczej się nigdzie nie wybiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - To ma sens - powiedziała z uśmiechem wypuszczając cię z uścisku. - To chyba musisz posiedzieć do rana, lecz wątpię aby ci to pomogło na lekcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Wystarczy mi cały zapas kawy, i będę się czuł jak bym cały czas spał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Ta... i nie zaśniesz przez długi, długi czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Trudno. Przynajmniej zapomnę o zerwaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts