Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Cóż... mam nadzieję, że ci to pomoże. Znajdziesz sobie nową to raz dwa zapomnisz o związku z Twi. Ja z nią spróbuje pogadać jeśli chodzi o to wasze zerwanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - I dowiedziałabyś się powodów zerwania. To na pewno moja wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Tego NIE wiemy. Może miała w tym jakiś ukryty cel lub po prostu nie miała czasu na miłość. Ma ona wiele nauki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Westchnąłem - Nie wątpię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Nie martw się kuzynku. Będzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Sam nie wiem, nie wiem jak wszystko się potoczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Tego nikt nie wiem. Przyszłość jest nieobliczalna, a zmienić ją może najdrobniejszy szczegół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Wiem. Heh, szkoda że to się tak potoczyło, myślałem że Twilight to ta jedyna, a tu coś takiego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Też myślałam, że będziecie ze sobą jeszcze długi czas. Szczególnie po... sam wiesz czym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Tak wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 - Ty wiesz wszystko... - odpowiedziała sarkastycznym tonem po czym uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Odwzajemniłem uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - To... może jednak zrobić nam kawę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Poprosił bym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - To poczekaj chwilę - powiedziała Applejack idąc w stronę kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Siadam w między czasie na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Po jakimś czasie przychodzi Applejack niosąc na głowie tace z dwoma kubkami gorącej kawy i stawia ją przed tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Biorę swój kubek i zaczynam pić kawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Jest gorąca więc, poparzyłeś sobie język. - Uwaga bo jest gorąca - dodała Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Czuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Ta... - parsknęła z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Co zamierzasz jutro robić? - spytałem się, biorąc małego łyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Chciałeś powiedzieć dzisiaj - uśmiechnęła się. - Pewnie zbierać jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - mhm, ja mam ochote leżeć w łóżku cały czas - powiedziałem, a to dziwne bo ja lubie pracować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 - Ale masz szkołę - dodała, chytrze uśmiechając się i biorąc małego łyka kawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts