Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Obudziłaś się w małym pomieszczeniu. Było zasłonięte okno oraz obok zapalona świeca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Spróbowałam się podnieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Było tobie ciężko. Czułaś się słabo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 wiem Spróbowałam pomimo wysiłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Po kilku próbach udało ci się. Mogłaś obejrzeć pomieszczenie, w którym się znajdowałaś. Był to mały pokoik, który zawierał kilka szaf, komodę oraz biurko, na którym były książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Spróbowałam zawołać znane "Jest tam kto?". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Po chwili dało się usłyszeć stukot kopyt, by po chwili wszedł przez drzwi pegaz. Ten sam pegaz, którego spotkałaś w drodze do Canterlotu. - Widzę, że już się obudziłaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Znowu próbowałam powiedzieć coś sławnego w stylu "G-Gdzie ja jestem?", choć nie wiedziałam, czy zamiast słów nie wyjdzie jęk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 < Nope. W drodze. > - U mnie w domu. Znalazłem cię nieprzytomną na chmurze i nie miałem serca cię zostawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 dowód, że w mieście: Znowu spróbowałam się podnieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 < Dobra wygrałaś ale babeczki są moje > Po kilku próbach w końcu ci się to udało. - Jak się czujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 ale już je zjadłam - Trochę poobijana i obolała. Ale poza tym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 < To upiecz > - Cóż ledwo żyłaś. Cała byłaś poharatana i leżałaś w czerwonej chmurce co było dziwne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - To pewnie przez te wilki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Nie rozumiem po co wlatywać do lasu aby powalczyć z wilkami, które mogą cię rozszarpać i zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Dla rozładowania napięcia i złagodzenia stresu. - wzruszyłam skrzydłami w ten sposób, aby nie urazić ran. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Ale to nie powód aby lecieć na pewną śmierć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Normalnie, to takie rzeczy robiłam codziennie. Może pomijając mój krwotok i dodając wilczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - To powinien być kolejny powód na samobójstwo. To jest głupie i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Jak ktoś lubi adrenalinę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 - Rozumiem, że chciałaś się rozładować ale czy nie lepiej porazić jakieś cele albo iść na siłownie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Zamurowało mnie (miałam minę jak RD z Wybawicielką pod koniec momentu na placu budowy). - Prawdę mówiąc, o tym nie pomyślałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 < Dostajesz twardą lekcję i pouczenie > - Trzeba też myśleć o konsekwencjach swoich decyzji. Wiesz, że mogłabyś się wykrwawić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 - A tam, raz się żyje, czasem trzeba się wyszaleć. - na potwierdzenie swoich słów, potajemnie zbiłam błyskawicą żarówkę. Wyglądało, jakby się przepaliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 < Kucyki nie mają żarówek (chyba) > - Twoje "sztuczki" nie robią na mnie wrażenia. To tylko znak, że lubisz działać na szkodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts