Nightmare Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Usiadłam naburmuszona na łóżku. Myślałam nad strzeleniem go w zadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Rozumiem, że możesz być na mnie zła za udzielanie ci lekcji, lecz czasem może się źle to skończyć. Zrozum, że nie chcę ci szkodzić tylko pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Dmuchnęłam na grzywę, która opadła mi na oczy. Pojawiły się na niej wyładowania elektryczne (jak u Will z W.I.T.C.H.). Wstałam, otworzyłam okno i wyleciałam przez nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 - Jaka ty jesteś uparta! - usłyszałaś za sobą krzyk, który po chwili zamilkł. Dom, z którego wyleciałaś znajdował się na obrzeżach Ponyville. Było to niedaleko twojego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Były to obrzeża Ponyville, lecz do twojego domu trochę trzeba było iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 (napisałeś 2 posty) Czułam ból w skrzydłach, ale nie poddawałam się. Krzyknęłam jeszcze szybkie "wiem" za siebie i ruszyłam w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 < Wiem > Po chwili chwiejnego i powolnego lotu dotarłaś do swojego domu. Z zewnątrz wyglądał normalnie, lecz w środku coś połyskiwało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Wskoczyłam do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Okno było zamknięte, więc nie udało ci się przez nie wskoczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Poczułam ból, kiedy odbiłam się od okna. Nagle zamarłam. Gdzie moja różdżka?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Jedna z twoich tylnich nóg była zabandażowana, a z bandaża wystawał jej czubek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Spróbowałam ją wyjąć. Myślałam nad posłaniem błyskawicy, aby otworzyła mi drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Myślał to indyk o niedzieli. Bez jakiejkolwiek pomocy nie było mowy o wyciągnięciu różdżki. Była ona wciśnięta za mocno, a ty nie dość, że nie możesz się za bardzo wyginać to jeszcze ta noga cię okropne boli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Podeszłam do drzwi i spróbowałam je otworzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Drzwi otworzyły się lekko skrzypiąc, lecz światło w środku wydawało się mocniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Chciało mi się wykonać facehoofa za to, że wcześniej nie pomyślałam o drzwiach. Zamiast tego ruszyłam k źródłu światła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Był to połyskujący list. Był otoczony pięknym słonecznym światłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Zdziwiłam się. Spróbowałam zgiąć nogę, aby łatwiej wyjąć różdżkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 < NIE MOŻLIWE!! Ona odpisała > Nie mogłaś wykonać tej czynności. Różdżka nie była tam bez powodu i prawdopodobnie miała usztywnić ranną nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 "Co za debil" - pomyślałam o pegazie. Zaczęłam szukać czegoś, o co mogłabym zaczepić różdżkę i ją wyjąć. (cud, odpisałam xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Mogłaś również przeciąć bandaże, lecz mogłoby się to źle skończyć dla twojej nogi, która prawdopodobnie nadal krwawiła. Zaczęłaś więc szukać... czegokolwiek co pomoże ci wyjąć twoją różdżkę. Po chwili poszukiwań natknęłaś się na nieregularnych rozmiarów krzew, którego gałęzie wyglądały dość solidnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 (ona nie jest w domu?) Ułamałam jedną z grubszych gałęzi i spróbowałam zaczepić nim o różdżkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 < Nie wiem. Tyle czasu minęło od ostatniego odpisu, że straciłem poczucie miejsca. >' Złamałaś jakąś gałąź, która kończyła się haczykiem, a przynajmniej coś przypominającego go, a następnie zahaczyłaś nią o różdżkę. Po chwili zmagań różdżka została wyjęta, lecz razem z tym po twojej nodze przeszła niewyobrażalna fala bólu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 "Chyba ten debil przyłożył tą różdżkę to rany i tym samym spowodował jej wrośnięcie w skrzep. Co za idiota." - pomyślałam z zaciśniętymi zębami i wróciłam do domu, aby lewitacją z różdżki podnieść i otworzyć list. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Dotarłaś do domu, a następnie chwyciłaś magią kopertę listu. Była to królewska pieczęć, którą używają tylko księżniczki. Zafascynowana otwierasz list, a następnie czytasz jego treść. Witaj... przyglądamy się tobie od jakiegoś czasu i doszłyśmy do wniosku, iż jesteś gotowa, aby dostąpić zaszczytu i dostać się do szkoły magii w równoległym Canterlocie. Zaszczytu tego nie dostaje każdy, a ty jednak wykazałaś się ciekawym podejściem do magii. Przyjdź za 2 dni od przeczytania listu na dworzec w Canterlocie i tam czekaj na dalsze instrukcje. UWAGA... list ulegnie samozapłonowi za 5 sekund od przeczytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts