Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Nadal czułeś się słabo, lecz nie poddawałeś się i ruszyłeś przed siebie. *** Po jakimś czasie dotarłeś do bram miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Spojrzałem na bramy miasta nie wiem dlaczego moje myśli były jedynie takie że nie powstrzymają one Veritasa i jego sługów, że wszystko jest stracone. Przekroczyłem je Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Przekroczyłeś bramy Canterlotu i opuściłeś go. *** Po krótkiej wędrówce nagle rozbolała cię okropnie głowa. Słyszałeś różne głosy, które nie dawały ci spokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Sądziłem że to tylko halucynacje i mimo bólu szedłem dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Głosy nasilały się, a wiele z nich było ci znajome. Vertis, Hammer, Somada, Twilight, Celestia, Applejack i wiele innych, które sprawiały, że zaraz mogłeś oszaleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Zeszłem z drogi i usiadłem pod drzewem. -Cicho... wyłaźcie z mojej głowy!!! Zostawcie mnie w spokoju! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 < Gadaj z głową > Głosy te były twoją przeszłością. Tym co kiedyś przeżyłeś doprowadzając się do takiego stanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 -Dajcie mi spokój... przestańcie... błagam... Niemal czułem jak głowa mi pęka. Teraz leżałem na ziemi trzymając się za głowę i błagając by to się skończyło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Leżałeś obok drogi skulony, roztrzęsiony godzinę może dwie. Głosy ustępowały, lecz ich pojawienie dawało wiele do myślenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Sam już nie wiedziałem co to było. Czy to był znak tego że oszalałem? Że zawiodłem? Czy po prostu nawiedzają mnie zjawy? Czy może to znak że jest jeszcze nadzieja? Sam już nie wiedziałem... tak dużo pytań... tak mało odpowiedzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Wiedziałeś jednak jedno. Decyzja o tym co zrobisz należała tylko i wyłącznie do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Po części chciałem walczyć dalej ale nie miałem już na to sił, zbyt wiele miałem ran. Moje ciało było niczym. Wewnątrz siebie nadal chciałem walczyć ale nie miałem sił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Nie miałeś już sił, lecz dobrze wiedziałeś, że twoi przyjaciele, których wcześniej nie miałeś cię potrzebują. Celestia cię potrzebowała bo wiedziała, iż wiesz dużo na temat napastnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Czułem przypływ motywacji. Czułem chęć walki do ostatniej kropli swojej krwi. Zaczołem mówić sam do siebie -Może nie uda mi się już stoczyć jakąkolwiek walkę... nie wiem co przyniesie przyszłość ani czy w ogóle przeżyje do następnego dnia... ALE WIEM JEDNO!! Ten wilk pokaże jeszcze kły... Bo ja jestem Arrow! Kiedyś Łowca! Teraz MYŚLIWY!!! A POLUJĘ NA VERITASA! Ponownie z mojego oczodołu poleciała krew ale tym razem byłem z tego zadowolony bo to tylko pokazywało mój zapał. Udałem się w stronę Canterlotu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Po pewnej chwili wróciłeś do Canterlotu. Pierwszy raz od dawna poczułeś chęć pomocy nie tylko Equestrii i Celesti, ale i zwykłym kucyką, które ucierpiałyby na rządach Veritasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Miałem zamiar pójść do zamku królewskiego, nie można było zwlekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Już po chwili byłeś przed pałacem. Gwardziści widząc cię zasalutowali i otworzyli wrota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Odsalutowałem im po czym poszłem dalej. W głębi ducha czułem dumę. Stałem się weteranem wojny, przeżyłem wiele bólu i strat i nadal ide dalej. Wiedziałem że jeśli dopadnie mnie śmierć to zginę z dumą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Szedłeś przez labirynt korytarzy, aż w końcu udało ci się dojść do sali tronowej. Celestia widząc cię uśmiechnęła się z nadzieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Podeszłem po Celesti po czym się ukłoniłem. -Zgłaszam się do służby księżniczko Celestio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Wiedziałam, że mnie nie zawiedziesz, lecz mam do ciebie jeszcze jedną prośbę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 -Słucham księżniczko, dziś jestem zdolny do wszystkiego bo czuję że przede mną już ostatnia walka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Chciałabym abyś został przywódcą wojsk, które stoczą się z Veritasem. Ty dobrze go znasz. Go jak i jego taktykę i zamiary/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 -Postaram się jak mogę księżniczko. Szkoda tylko że możecie głównie liczyć na moją wiedzę na nie na moje ciało. -zniżyłem głowę ze smutnkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 - Nie jest ważne jak silne jest twoje ciało, lecz jak wielkie jest twoje serce - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts