Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Zebra momentalnie oderwała wzrok, który spoczął na kubku herbaty. - Nie nic... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Popatrzyłem na Tree. -Coś się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Tak sobie patrze i myślę - powiedziała znowu patrząc w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -I co myślisz? - powiedziałem patrząc na Tree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Właściwie to wszystko - powiedziała z lekkim i głupim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Skoro tak mówisz- powiedziałem z uśmiechem i wypiłem resztę herbaty- Cóż chyba będę sie zbierał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - To... cześć - powiedziała również dopijając herbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Odłożyłem kubek herbaty na stolik po czym wyszedłem machając Tree na pożegnanie. Ponownie wędrowałem po mieście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 W mieście już nic ciekawego się nie działo. Byłeś sam na pomiędzy domami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Poszedłem do ratusza, miałem nadzieje że Smoothy znajdzie mi jakieś zajęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Wchodzisz do ratusza i idziesz korytarzem przed siebie. Przy ladzie jak zawsze siedzi Pani Burmistrz, która sortuje papiery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Lekko zapukałem z drzwi bo czym popatrzyłem na Smoothy -Witaj ponownie, mam nadzieje że ci nie przeszkadzam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Nie przeszkadzasz - uśmiecha się. - Potrzebujesz czegoś? - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Może to dziwnie zabrzmi ale masz może dla mnie jakieś zajęcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Właściwie to mam. Miałam zamiar zaraz iść do lasu aby pozbierać kilka ziół i innych, więc jak chcesz to możesz iść ze mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Czemu nie, chętnie pójdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - To miło z twojej strony - powiedziała z uśmiechem. - Przynajmniej nie będę musiała iść sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Co mi szkodzi, lubię chodzić w tam i tu a w lesie jest przyjemnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - To poczekaj chwilkę. Muszę coś jeszcze zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Dobrze, poczekam na korytarzu- po chwili wyszłem na korytarz i czekałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Po jakimś, niedługim czasie dołączyła do ciebie Smoothy. - Możemy iść? - zapytała stając obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 -Oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Na pewno zabrałeś wszystko co chcesz? Wolę się zawsze upewnić - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 -Jedyne po co mógłbym pójść to do domu po sztylet dla bezpieczeństwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Hmmm właściwie to nie musisz. Raczej nic nas nie zaatakuje, lecz to już zostawiam tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts