Future Pony Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 (edytowany) - Witajcie, Jako że poprzedni Quiz miał pewne problemy musimy przeprowadzić mały reset.- -Umm no tak...- -System punktacji będzie wyglądał tak samo jak w poprzedniej edycji --Najszybsza poprawna odpowiedz 3p -Każda kolejna dodająca więcej szczegółów 2p -Ale jeśli wam się nie podoba...to możemy dać coś innego... - Oj Fluttershy, nie jest źle...zaryzykuje nawet stwierdzeniem że to się może udać. --Ale też może nie...- - Oj spokojnie, Fluttershy Zadawaj pierwsze pytanie?-- No więc tak, ile razy powiedziałam do księżniczki Luny "ok" w czasie "Nightmare Night" - Edytowano Czerwiec 18, 2013 przez Telewizor Zangetsu Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Emm... 3 razy, gdy uczyła Lune mówić... cicho? Link do komentarza
Silver Shield Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Stawiam, że cztery Link do komentarza
Future Pony Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 - Powiedziałam około 3 razy po czym chciałam uciec...nieskutecznie... A teraz coś trochę trudniejszego. Pamiętacie gdy Rainbow Dash chciała sprawić sobie zwierzątko ? Wtedy dość mocno...faworyzowałam żółwia. Ile razy odezwałam się w jego obronie ?- Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Strzelam że 3. Pamiętam że chyba go pocieszałaś o ile się nie mylę, gdy przyprowadziłaś go do Rainbow Dash i jeszcze w jakimś momencie.. Link do komentarza
Kitsun Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Obejrzałem sobie May the Best Win znowu i naliczyłem się 5, nie liczac pomyłki Pinkie(6) i kiedy poprosiłaś, by przesunac linię mety troooche bliżej(7). Link do komentarza
Future Pony Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 To były 3 razy....przecież pamiętam...chyba..a ( ja osobiście naliczyłem 3 razy: Gdy żółw starotował, gdy Fluttershy poprawiła jego imię no i podstawiła mu bliżej metę...no chyba że waszym zdaniem konstrukcja przy konkursie czadowości oraz wstażka to też jej sprawa.To wtedy mamy.....aż 5 razy) Ale żeby nie przedłużać mam kolejne pytanko...a może coś takiego...czy wystapiła taka sytuacja gdy bez wachania weszłam do lasu Everfree Forest ? (jeśli możecie to podajcie jaki to docinek lub sytuacja). Rrrainbow Dash xD - 3 PitPl - 3 Link do komentarza
MacTavish Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Tak, ale był to dzień i zdarzyło się to w odcinku z Paraspritami czyli 9 odcinek, a dokładnie w momencie, gdy wraz z Mane 6 chciałyście zagonić je do tegoż właśnie lasu Link do komentarza
Future Pony Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 I to jest prawidłowa odpowiedź Szkoda że tylko jedna osoba odpowiedziała ale mam nadzieję że będzie was więcej. By nie mówić zbyt długo zadam wam kolejne pytanko...dobrze ? Bardzo lubię moje przyjaciółki, ale tak jak każdemu czasem i nam zdarza się pokłócić. Czy jakaś z moich przyjaciółek była na mnie zła i czy miała do tego powód ? Rrrainbow Dash xD - 3 PitPl - 3 MacTavish - 3 Phinbella781 - 2 Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Oczywiście że tak.! Przecież w odcinku "Władczyni spojrzeń" poszłaś za CMC. Link do komentarza
fryta855 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Rainbow była na Ciebie zła w DragonShy, a czy miała powód, to każdy może uważać inaczej. Link do komentarza
Future Pony Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 -A może jeszcze ktoś wie ? -(macie czas do jutra) Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Twilight była na ciebie zła w "The Return of Harmony – Part 2" bo nie chciałaś oddać jej książki. Pinkie była też na ciebie zła w odcinku "MMMystery on the Friendship Express" gdy się okazało, że zjadłaś kawałek tego tortu. Link do komentarza
Future Pony Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 No z tym smokiem to była poważna sprawa...ale w ostateczności okazał się...umm...uprzejmy i poleciał sobie. Wtedy kiedy nie mogłam oddać jej książki też chyba była dość zdenerwowana...chociaż...w sumie to mało co pamiętam z tamtego wydarzenia. A jeśli chodzi o tamto ciasto Pinkie to...przeprosiłam.... *Widać było po Fluttershy że trochę wstydzi się tamtych wydarzeń więc od razu zapytaliście o kolejne pytanie* Wiecie że Angel ma czasem swoje humory..ale ogólnie to bardzo dobry królik i towarzysz. Ale czy kiedykolwiek pomógł którejś z moich przyjaciółek ? Rrrainbow Dash xD - 3 PitPl - 3 MacTavish - 3 Phinbella781 - 2 fryta855 - 3 Rarity - 2 Link do komentarza
Wilcza Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Jeśli się nie mylę to Angel nie pomógł jeszcze żadnej z Twoich przyjaciółek. Link do komentarza
Future Pony Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 No tak właściwie to Angel nie pomagał moim przyjaciółkom...ale to nie jego wina, bo ma dużo pracy w naszym domu. Trochę się ociągałam z tym ale chyba już czas na następne pytanie YaY ! Jak wiadomo śpiew nie jest mi obcy..ale czy zaśpiewałam więcej niż 2 razy ? Rrrainbow Dash xD - 3 PitPl - 3 MacTavish - 3 Phinbella781 - 2 fryta855 - 3 Rarity - 2 WilczaNati - 3 jarrot - 2 Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 O, dawno tutaj nie witałem, a fajny temacik nawet =). Hmm, tak z tego co pamiętam to śpiewałaś więcej razy, o ile oczywiście jeszcze liczą się takie piosenki jak Winter Wrap Up itp. Czyli niech zostanie że śpiewałaś więcej. Link do komentarza
Ravin Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 To ja jeszcze dodam, że śpiewałaś w "At the Gala", więc oczywiście więcej niż 2 razy Link do komentarza
Fisk Adored Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Ja pamietam, ze w ticket master przy sprzataniu (odkurzaniu?) książek Twilight, oraz jeszcze pięknym BASEM gdy pinkie nie mogła sama, ech ten poison joke (przepraszam ze to przypominam). Było też śpiewanie w pilocie 3 sezonu na samym koncu Był też śpiewany Filomenie MLP theme song (z kolibrem) Link do komentarza
Future Pony Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 No oczywiście że to prawda...no i o tej piosence Pinkie to może zapomnijmy...i przejdźmy do następnego pytania ! Pamiętacie Gilde ? Była bardzo nie miła...ale czy był ktoś okropniejszy od niej ? Czy ktoś mnie potraktował równie brzydko lub gorzej ? Rrrainbow Dash xD - 3 PitPl - 5 MacTavish - 3 Phinbella781 - 2 fryta855 - 3 Rarity - 2 WilczaNati - 3 jarrot - 5 Ravin - 2 Fisk Adored - 2 Link do komentarza
Ravin Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Nie przypominam sobie, żeby ktoś potraktował ją aż tak źle, żeby uciekła z płaczem. Co prawda np Angel traktował ją okropnie, ale nigdy nie skończyło się to łzami. Link do komentarza
Future Pony Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Tu Ravin ma całkowitą (i jedyną) rację. Jeszcze nikt inny nie spowodował by Fluttershy się rozpłakała. Leci kolejne pytanko: No Fluttershy nie należy do odważnej części społeczeństwa Equestrii. No szczerze to z niej taki słodki tchórz, ale miała swoje przebłyski "odwagi" - czy te zdanie jest prawidłowe ? ( nie ortografia i interpunkcja tylko czy się zgadza z tym co jest w serialu:rainderp: ) Rrrainbow Dash xD - 3 PitPl - 5 MacTavish - 3 Phinbella781 - 2 fryta855 - 3 Rarity - 2 WilczaNati - 3 jarrot - 5 Ravin - 5 Fisk Adored - 2 Link do komentarza
KochamChemie Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Miała....np. wobec Smoka....w końcu to ona go przekonała aby odleciał i nie "dymił":rainderp:.... Link do komentarza
Future Pony Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Własnie takkk Czy w domku Fluttershy kiedykolwiek nocowały jej przyjaciółki ? A jesli tak to która i kiedy ? Rrrainbow Dash xD - 3 PitPl - 5 MacTavish - 3 Phinbella781 - 2 fryta855 - 3 Rarity - 2 WilczaNati - 3 jarrot - 5 Ravin - 5 Fisk Adored - 2 KochamChemie - 3 Link do komentarza
Recommended Posts