Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 (mówiłam o pegazce, która wcześniej drzewa rozwalała. MoonSun jest nieprzytomna) Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Dobra wiec nic sie takiego nie stalo wiec nie bede wam przeszkadzac. A tak w ogole co tu robicie? I co sie stalo z Twilight i tym pegazem? Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 (MoonSun jest ailornem) Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 (Zrobmy tak, ze ten kto ma dwie postacie lub trzy, cztery niech pisze w kwadratowych nawasach kim teraz mowi, zeby nie bylo takich nie porozumien tak jak dwa post wyzej.) Nie ona nie jest pegazem!. Ona ma rog! Nie zauwazylam. Jacie nigdy nie widzialam alicorna oprocz Luny, Celestii i tej opiekunki Twilight. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 (albo normalnie typu: - Cześć! - powiedział Xxxx.) Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Jesli to jest alicorn to co on tu robi z Twilight? Spytala Snow Tunder. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Wy tu sobie gadacie, a ja muszę je nieść! - Alicorn spojrzała na nich przez chwilę - No dobra... Dociągnę je do zamku... Chyba... - Leeth zaczęła znów ciągnąć NMM i nieść na plecach Twilight. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 (zapomniałaś o MoonSun. dalej jest nieprzytomna) Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 (A no tak...) Leeth użyła magii do podniesienia nieprzytomnej MoonSun i przy okazji wzięła wszystkie inne kucyki. - A więc... W drogę! - krzyknęła Leeth i ruszyła. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 ( może ja najpierw odpowiem na te pytania co mi Leeth zadała ) - *kaszle* Robiłem mały zakład kto będzie szybszy, no i ja wygrałem lecz leciałem za szybko i udeżyłęm w coś wielkiego i złamałem skrzydło nieprzytomny spadłem tutaj do jeziora bo to jedyne co pamiętam *kaszle* Tak ogółem jestem Wave. Powiedziałem i wstałem lekko się chwiejąc. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Eghh. Zadalam pytanie. Co wy tu robcie do jasnej anielki? I co sie z nimi stalo? (Pokazuje na alicorna i Twilight) Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Hmm... Ale to jest Sektor 5 i dziwi mnie co pegaz robi w Sektorze 5 przeznaczonym do szkoleń jednorożców. - powiedziała Leeth ciągle idąc dalej. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Emmm.... Zakład polegał na tym aby ścigać się przez sektor 5 Powiedziałem lekko przestraszony bo nie wiedziałem jak zareaguje. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Ehh... Nie lubię takich zakładów, ale daruję ci, bo są ważniejsze sprawy. A co do twojego pytania Snow Tunder to NMM połączyła swoją jaźń z Twilight więc musieliśmy się tu udać, aby ją uratować, bo każdy cios zadany NMM zadałby ból także Twilight. A teraz chodźmy już. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Wave słysząc te słowa poszedł za tamtym kucykiem. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Okej jeszcze tylko kilka metrów i będziemy już w zamku... Ale Twilight jest ciężka! Kilka minut później wszyscy byli już w zamku... - No dobrze... - Leeth odłożyła książkę do biblioteki i oddała NMM w ręce Króla - Teraz możemy już wracać. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Moja głowa... - mruknęła MoonSun, ale wciąż się nie ruszała. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - MoonSun! Wytrzymaj... Niedługo będziemy w bibliotece. - Leeth otworzyła portal i przeprowadziła magią wszystkie kucyki - No to jesteśmy! Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - C-co...? Gdzie ja...? Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Jesteśmy w bibliotece Twilight... Jak się czujesz? - spytała Leeth opiekując się zarówno MoonSun jak i Twilight. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Wlasnie jak sie czujesz? Boli cie cos? Powtorzyla po Leeth Snow Tunder. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Wooow... Dawno tu nie byłem chyba z miesiąc. Tak ogółem jak macie na imię ? Bo z Twilight znamy się przez 2 lata nie wiem czy mnie pamięta po tym miesiącu. Powiedziałem to kucykom. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Ja mam na imię Leeth i jestem... Jak widać... Alicornem. - odpowiedziała Leeth podając wszystkim kucykom coś do jedzenia i picia - Mam nadzieję, że będzie wam to smakowało. Oczywiście nie picie tylko jedzenie... Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Ja mam na imie Snow Tunder. A tak w ogole jak ty sie nazywasz? -Spytala Snow Tunder odgryzajac kawalek strawy i popijajac picie. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Ja... Nikt mnie od kiedy rozzstałem się z Twilight mnie o to nie pytał. Jestem Wave tylko jestem bez nazwiska bo zostałem sierotą a właśnie Twii się mną opiekowała. Odpowiedziałem. Link do komentarza
Recommended Posts