Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - C-co się stało? Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Byłaś nieprzytomna. A teraz musisz zjeść - Leeth zaczęła podawać MoonSun i Twilight ciepłą zupę jak małym dzieciom - Musicie nabrać siły. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 MoonSun wzięła zupę słabą magią. Natychmiast postawiła ją na podłodze. Łyżka była lżejsza. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - MoonSun... Ty i Twilight musicie odpoczywać. - Leeth podniosła miskę z zupą magią i trzymała ją w powietrzu - Po tej całej przygodzie musicie odpocząć. - Leeth ma rację. - Powiedziała Księżniczka Celestia, która właśnie się pojawiła. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Jak ona to... A magia no przecez ale czemu sie zjawilas nie powinnas byc w zamku? Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 MoonSun dopiero teraz zauważyła, że jest w swojej podmieńczej formie. Spróbowała się zmienić z powrotem w alicorna. Bez skutku. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Jest już późno. Chciałabym Was jutro widzieć w zamku w Canterlot. Wszystkich! A teraz odpocznijcie. - Księżniczka odwróciła się i znów zniknęła. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Leeth wiesz po co przybyla ksiezniczka Celestia? Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Co jest? Czemu nie mogę się zmienić? - MoonSun uniosła łyżkę z zupą. Jej aura zamigotała i znikła. Łyżka upadła na podłogę, wylewając zawartość. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - KSIE... KSIE... KSIE *mówił tak naokrągło* Wave stał nieruchomo jakby kto go poraził prądem. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Oczy Leeth stały się wielkie, a zupa spadła na podłogę. Miska rozbiła się, a zupa wylała przez co Spike się poślizgnął. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Co jest? - zapytała natychmiast MoonSun. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - Teraz mamy kolejnego pacjenta. - powiedziała Leeth patrząc na Spike'a - I trzeba tu posprzątać... Wam mówię dobranoc. Musicie się dobrze wyspać, a ja zaraz pójdę. Link do komentarza
eragon333 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 -Slyszac slowa Leeth Snow Tunder wziela ze sojej torebki maly kocyk i polorzyla sie obok biblioteczki zapelnionej wszelakiego rodzaju encyklopedi. -Jezeli trzeba sie zdrzemnac to trzeba miec dobre poslanie -Powiedziala sama do siebie i przykryla sie koldra. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 MoonSun wleciała na regał i tam zasnęła. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - Oo... Zapomniałabym. Posłania macie na dole. - Po tych słowach Leeth zniknęła tak samo jak pojawiła się i zniknęła Księżniczka Celestia. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 - Preferuję szafy - powiedziała i odwróciła się na drugi bok, do ściany. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Wave nie wiedział gdzie sie połorzyć po czasie kiedy zgasło światło przez przypadek udeżyłem w regał a książki na mnie spadły i straciłem pod nimi przytomność i nie było mnie widać oprócz charakterystycznego piura ze skrzydła które jedyne wystawało. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 [Tak dla przyśpieszenia] Był już poranek i rydwan, którym mieli pojechać był już gotowy. Rydwan był duży więc potrzebował dużo pegazów. Po podróży Leeth i Księżniczki czekały już w sali tronowej. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Witaj, księżniczko. - MoonSun pokłoniła się. Wciąż nie mogła wrócić do formy alicorna. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 - Witajcie kochani. - powiedziały księżniczki oraz Leeth, która wyglądała podobnie jak Księżniczka Celestia. - Jak minęła podróż? Mam nadzieję, że dobrze. Jeszcze dużo pracy przed nami. - powiedziała Leeth bardzo spokojnym głosem. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Wave zawarczał jak zombie zpod tych książek nadal będąc nieprzytomny. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Leeth róg zaświecił i Wave pojawił się w sali tronowej po czym użyła zaklęcia, które postawiło pegaza na nogi. - A więc są już wszyscy. Możemy już iść. - powiedziała Leeth po czym ruszyła, a za nią ruszyły też Księżniczka Celestia i Luna. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Wave poszedł za Leeth ale bał się luny bo z niej całej znał tylko Nightmare Night. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 - To jest Komnata Cienia. Tu w nagrodę za waszą odwagę.... albo i nie znajdziecie odpowiedź na każde wasze pytanie! - Leeth otworzyła drzwi do komnaty, w której było baaardzo strasznie. Link do komentarza
Recommended Posts