Flutteryay Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 Spike jaki fajny mały chłopczyk ^^ Genialny art... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeXecto Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 :D Cel i Discord Cel i Discord 2 Cel i Discord 3 About Humans Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 zrób to sam: "Papierowa Celestia" 1 /2 /3 /4 /składanie papierowa Nightmare Moon >> http://mlpcommunity.subforum.pl/thread-127-post-6970.html#pid6970 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeXecto Napisano Październik 10, 2011 Share Napisano Październik 10, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 10, 2011 Share Napisano Październik 10, 2011 Nie dotarło do mnie przesłanie tego arta... uchachany feniks i płacząca Celestia... WTH? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 10, 2011 Share Napisano Październik 10, 2011 Nie dotarło do mnie przesłanie tego arta... uchachany feniks i płacząca Celestia... WTH? To jest takie proste, uczuciowe i przekazuje tyle treści. Celestia jest tutaj pokazana jak taka "matka" z dzieckiem, idzie przed siebie, nie wie gdzie, ale idzie z miłością do swojego dziecka, obok jej drugie dziecko, tylko że na głowie spokojnego ojca. ( ta wiem, ze to jej guardian ale ja to tak odbieram xd ) I ta kreska.. cudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 13, 2011 Share Napisano Październik 13, 2011 And when Harmony failed... linki do samych postaci: Nightmare Moon, Celestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 13, 2011 Share Napisano Październik 13, 2011 Woah. na prawdę imponujące, acz... I smutne. Gdyby doszło do tego, to byłby prawdziwy koniec. Equestriański Armageddon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Październik 13, 2011 Autor Share Napisano Październik 13, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts