Cahir Napisano Wrzesień 16, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 17, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 19, 2011 Share Napisano Wrzesień 19, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 20, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 20, 2011 Share Napisano Wrzesień 20, 2011 Derp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 20, 2011 Share Napisano Wrzesień 20, 2011 Lukiner ja Cię proszę... =.= Najgorsze jest to, że nie mogę trollować Discorda, bo to tak, jakbym mu składał hołd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 20, 2011 Share Napisano Wrzesień 20, 2011 Najgorsze jest to, że nie mogę trollować Discorda, bo to tak, jakbym mu składał hołd... OH MY... I'M SO SILLY > gdyby nie to że nadal NMM jest dla mnie numero UNO to bym chyba zmienił tytuł na "Element of Chaos" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 21, 2011 Share Napisano Wrzesień 21, 2011 JJ ty psotniku :3 tyle artów z Celestią + tematyka niektórych wygrywa internet xD ok poprawiłem sobie humor to mogę iść spokojnie spać HA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 23, 2011 Share Napisano Wrzesień 23, 2011 Terror is coming... nie mogę doczekać się reakcji Tarretha na to To będzie koniec Ale tylko jeśli będzie chciał... Na księżyc! Przykro mi, ale wylądujesz na księżycu. ;o Nie masz moon resa. Przykro mi. Kto mi kolo podwala? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 23, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 23, 2011 Share Napisano Wrzesień 23, 2011 xD genialne Cahir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 23, 2011 Share Napisano Wrzesień 23, 2011 Hahahahahaha xD Bardzo dobre! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 25, 2011 Share Napisano Wrzesień 25, 2011 :< jak to szło zzzzzzz "big meanie grumpy mean-meanie-pants." DAJESZ LUNA UGRYŹ JĄ W TYŁEK !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 29, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2011 Emperor is gone! Post Trollestia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 4, 2011 Share Napisano Październik 4, 2011 .... co by tu napisać aby mister T nie był zły ... olać, może sam obrazek wystarczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 4, 2011 Share Napisano Październik 4, 2011 Mr T (lol, jak ten słynny Mr T ) jest zadowolony z komiksu, ponieważ Mr T się ubawił zabawną miną Spike'a i Twilight! Świetna robota, chłopcze! Mr T Cię zauważył! Możesz być z siebie dumny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 4, 2011 Share Napisano Październik 4, 2011 Mr T (lol, jak ten słynny Mr T ) jest zadowolony z komiksu, ponieważ Mr T się ubawił zabawną miną Spike'a i Twilight! Świetna robota, chłopcze! Mr T Cię zauważył! Możesz być z siebie dumny! w takim razie teraz trzeba pokazać coś co cię zasmuci/wkurzy/etc... aby wyszło na 0... przynajmniej teraz nie będę miał oporów skoro tym sobie poprawiłeś humor gimme a sec Nie pozwalam! D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 4, 2011 Share Napisano Październik 4, 2011 co my tu mamy: celestia, molestia, trollestia, molestia, molestia, trollestia, molestia .... kurde fandom nie daje jej spokoju ani na devie ani nigdzie indziej ;p dobra na początek: 1. fatlestia, chubylestia, bigEGOlestia, whalestia 2. oznaczone jako "safe" na ponibooru, więc interpretację zostawiam dla was (już boje się kolejnych opowieści ziomisza o jego "ekhm" snach) xD obstawiam że to cheerios i dlatego tak świruje to jest mocne: LOOOOOOOOOOOL dat trollz dance tam dam dam CZAS NA JJ czyli to co Tarreth lubi najbardziej: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 4, 2011 Share Napisano Październik 4, 2011 Jesteś bez serca =.= ale spoko! znajdę coś na NMM... WTEDY SIĘ POLICZYMY! Draniu ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 4, 2011 Share Napisano Październik 4, 2011 czekam Tarreth, oj czekam o ile nie będzie to gore, to mnie to raczej nie ruszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 4, 2011 Share Napisano Październik 4, 2011 a) to była dobra impreza b) Celestia znowu zapomniała zamknąć drzwi/okno, a Derpy było smuto spać samej w domu c) DERP! d) eeee muffin? e) 18+ O_o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 4, 2011 Share Napisano Październik 4, 2011 Psiakrew... Znów mam zawiesić temat, tym razem z powodu hormonów? Może coś normalniejszego dla odmiany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Październik 5, 2011 Autor Share Napisano Październik 5, 2011 Coby równowaga nie była zachwiana ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeXecto Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 :D:D Lepsze niż oryginał.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 @up OMG, boskie xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts