Mrs.Octavia Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 a ja też moge poprosić o jedna mała prace? ładnie prosze~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 to proszę napisać co i jak duże digtale na dA małe i tradycyjne tu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Mam dość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 SZKICE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Mi sie bardzo podobają twoje rysunki, zwłaszcza te: http://deltalix.deviantart.com/art/Rainbow-Factory-340505474?q=gallery%3Adeltalix%2F36229694&qo=8 http://deltalix.deviantart.com/art/My-fursona-Pelangi-334837865?q=gallery%3Adeltalix%2F36229694&qo=22 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Twoje rysunki są przesłodkie :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 wspaniałe dzieła. Cieszę się iż mam taką artystkę tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 oooo dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Noo... Łał! Mam nadzieję, że jeszcze się można zgłaszać po avatarki? Jeśli tak to bardzo bym prosił o Applejack w stylizacji/podobną do Vaas'a z Far Cry 3. Chyba wiemy o kogo chodzi? A jeśli nie to.. http://www.game-art-hq.com/wp-content/uploads/2012/10/Vaas-Montenegro-from-Far-Cry-3-by_j_l_art-.jpg - O tego pana chodzi ^^. Baldzo Plooose! Ahh. No i rysunki są świetne <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 W takiej stylizacji jak ten Vaas, ma być wygolona itp.? . Spróbuję zrobić, a na avatary dalej można zgłaszać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Znaczy.. No wygląd, żeby podobny. Wiesz, te oczy itp. I ta fryzura i blizna.. No, żeby to miało ręce i kopyta Dziękuję. Dostajesz Pozdrowienia od Misia Pandy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Dla Iron Shielda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 To jest awesome. Widać że masz talent (Tyle że ta księga jest dość krzywa.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 o to chodzi ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 A mogłabym wiedzieć, co z moim zamówieniem? Chciałabym Lyrę, i po dłuższym zastanowieniu, zdecydowałam na styl traditional. Mam nadzieję, że problemu ci nie sprawi, nie będę też natrętna i nie będę co chwilę przypominać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Spoko loko zaraz sobie zapiszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Widziałam już na DA i uważam że te 5 godzin nie poszło na marne ^^ Bardzo mi sie podoba ta mysz/szczur,wyraz i cieniowanie pyska no i oczywiście włosy *.* troche tylko ci dziwnie wyszło skrzydło.... ale co ja tam wiem? Mam nadzieje że nie zapomniałaś o moim zamówieniu? zależy mi bardzo <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Dla Iron Shielda Normalnie dziękuje już go umieszczam w FF i mam nadzieje iż zajrzysz tam czasami. W ogóle to chce przypomnieć iż w dziale Pomoce od Fanów dla Autorów jest konkurs związany z tym FF wiec zapraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Nic specjalnego, ale tak oto wyglądam gdy ktoś mówi że mam nakarmić swoją rybkę Jay-Jay'a Jeden z konkursów na dA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Wszystko piękne, nie mam się do czego uczepić. Najlepiej wyszedł ci chyba wilczek (to wilk?). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Chyba tak ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Wyraża więcej niż tysiące słów. Wszystko piękne, ładne, wręcz cudowne, ale... No właśnie! Nie ma ale! A o mnie pamiętasz? Znaczy.. Się chciałem dowiedzieć mniej więcej, kiedy mógłbym zobaczyć efekt pracy końcowej, bo już się doczekać nie mogę, bo te rysunki są... . Ciaaaoo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 W ten weekend powinna być Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts