Pan E Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Jutro zombie walk, nei wiem czy dam radę skombinować jakiś kostium/makijaż ale na pewno będę. Dowiedziałem się o tym dopiero dzisiaj z racji przebywania na wiosce zabitej dechami. Mogę liczyć, że się tam pojawisz Ukemonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Pozdro też się dopiero dowiedziałam, bo nikt nie raczył dać znać o tym jak byłam w Katowicach >.> A Ukeź będzie. Jak da radę to będę zombie panną młodą, a jak nie to będę jakimś randomowym zombiakiem XD Więc ludu przybywać. Masz być! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Ktoś z kręgu poniaczowego jeszcze będzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie mam pojęcia. Nikt mi nic na ten temat nie mówił. Zdaje mi się że pewnie nawet nie wiedzą o tym wszystkim :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Mam nadzieję, że będzie jakieś "zaplecze artystyczne" właśnie odkryłem, że zdecydowanie nie potrafię robić makijażu, nawet nie wiedziałem od czego zacząć ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 http://barwna.mbp.org.pl/wyjatkowa-akcja-w-bialej-podlaskiej-dolacz-i-ty# Kolejna bialska inicjatywa. Pomyślałam, że któryś z naszych bronych mógłby być zainteresowany. Ja na pewno wezmę udział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Ja będę na pewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Dlaczemu nie. Niniejszym zapowiadam me przybycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Przyjdzie też kilkoro ludzi z fandomu mangowego Btw jeśli ktoś nie przepada za książkami, to komiksy/mangi też można brać xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Tak btw komiksów, ma ktoś stare numery komiksów z Batmanem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się