Pan E Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Ehm. Ja też jestem z Białej Podlaskiej, do rywala mam troszkę daleko, chętnie bym przyszła, ale : po 1 - nie znam nikogo z kim mogłabym pójść, a sama z obcymi ludźmi to trochę się wstydzę po 2 - mam 13 lat jest ktoś w moim wieku? Hmm a gdzie ty mieszkasz że masz tak daleko , Rakowiska , Podmiejska ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 http://i47.tinypic.com/24lkinr.jpg Zobaczcie to , to jest próbna wersja plakatu . Idealne to to nie jest więc podsuńcie kilka pomysłów co zrobić żeby było lepiej . Poza tym Ukeś miała zrobić swoją wersję plakatu więc zobaczymy co wymyśli . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Ja bym lepiej tego nie zrobił:9QuUw: to pewne. Dodał bym tylko treść ogłoszenia i kodzik QR do wątku forum dla ludzi którzy mają smartfony. Link do obrazka z kodem: http://qr-online.pl/bin/codes/697be1b88d602c9c26302448197c3608.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Tu macie zupdateowaną wersję http://i45.tinypic.com/2dtd93k.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 :pinkie2::pinkie2::pinkie2::pinkie2: 16 lutego jest premiera ostatniego odcinka 3 sezonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Właź trochę częściej na ten temat , musimy trochę pospamować żeby był cały czas na górze . A to jest finalna wersja , czekam na twoje tak lub nie . http://i50.tinypic.com/vh9fk1.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Dobra, ja może jeszcze ogarnę w najbliższym czasie swoją wersję, jak dam radę (mam trochę szkolnych zaległości przez chorowanie, więc nie wiem jak z czasem), ale tak na teraz kilka uwag odnośnie tego plakatu. Hmm.. Wersja bez Pinkie Pie i wtedy dać od lewego dolnego rogu po przekątnej między Rainbow a Twilight duży napis "Ponymeet". Dobrze by było jakby jednak rzucało się w oczy co to za impreza. Albo obcięcie całej lewej połowy plakatu, bo jakoś na chwilę obecną nie spełnia za wiele funkcji poza prezentowaniem kucyków. Naprawdę przydałby się tam jakiś napis czy coś. Poza tym chyba w miarę okej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Miałem dzisiaj to drukować ale mam problemy z drukarką , wie ktoś może jak zmusić epsona sx 415 żeby akceptował zamienniki tuszu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtDash Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Hmm a gdzie ty mieszkasz że masz tak daleko , Rakowiska , Podmiejska ? Jest ktoś ^^ Mam 12,5 lat i mieszkam w Białej od 2 lat, bo wcześniej mieszkałam w Gdańsku. Mogę po Cibie przyjechać autobusem bo mam bilet miesięczny, o ile nie będę wtedy w Gdańsku, bo to ferie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Heh ja mam 14 a mieszkam w Białej od hmm ... od zawsze , myślałem żeby z nią pójść jeżeli mieszka gdzieś w okolicy ale napisała tylko tego jednego posta i do końca nie wiem co o tym myśleć . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Przepraszam jeżeli post był trochę niejasny , byłem po szkole i miałem strasznego mentalnego kaca. A tak btw to po kogo zamierzasz jechać autobusem , po nią , po mnie , po nighta cz po Tarra do Poznania bo post jest trochę niekonkretny . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Wydrukowałem te plakaty , za jakąś godzinę zawisną koło mojego gimnazjum . Ale niestety moja drukarka jest trochę kapryśna i musiałem te plakaty dosłownie wycinać , obrazek za nic nie chciał się dopasować do formatu strony . Jakby ktoś chciał obejrzeć efekty to rozwiesiłem je koło gimnazjum nr 6 . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Mieszkam w Białej. No w Białej Podlaskiej. Konkretnie to na Osiedlu Młodych No widzę, że się mną zainteresowaliście. Fajnie by było, jakbyś też powiesił przy gimnazjum nr 5. ^^ Ja tam chodzę, ciekawe, czy ktoś jeszcze. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Piątka to ten zespół budynków na przeciwko katola tak ? Jak będę miał czas to tam też rozwieszę , może dzisiaj albo jutro po południu . A tak btw to wchodź częściej bo trochę nudno tak samemu spamować . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Proponuję porozwieszać plakaty w ogóle jeszcze w różnych miejscach w Białej, takich jak np. Plac Wolności. Raczej sporo osób się tam kręci, więc duże prawdopodobieństwo, że zobaczy to ktoś też starszy niż gimnazjum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Youp , tam też rozwieszę, a co do plakatów koło gimnazjum to chyba gimbazie nie bardzo się spodobały kuce i zostały już tylko dwa nienaruszone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Takie uroki gimbazy eh.. No ja rozwieszać w takich okolicach jak szkoła niestety nie będę, bo uczę się hen daleko od Białej i nie miałoby to za dużego sensu ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightsinger Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 ok jak ja dostane tonery do drukarki to wydrukuję z kilka i obwieszę akademik i budynek PSW, ale nie obiecuję kiedy to będzie bo na durne długopisy czekałem ponad miesiąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoA Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Piątka to ten zespół budynków na przeciwko katola tak ? Tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Hi everypony . Właśnie wróciłem z 3 godzinnego spaceru , rozwiesiłem plakaty na wejściu do piątki , na piaskowej , jeden na przystanku na 1000 lecia ( powiesiłbym drugi ale jakiś gość mnie straszył karami administracyjnymi ) , jeden na kolumnie koło rywala i dwa na placu wolności . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Na przystankach generalnie nie można wieszać, ale mniejsza już z tym No i fajnie, że są te plakaty. Może akurat jakaś zabłąkana dusza zobaczy i zechce przyjść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLUBMLP Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 My plakat już mamy wisi u nas w 6 w podstawowej. Extra całe lekcje rozmawiamy o tym. Będzie bardzo fajnie na pewno będziemy i też mieszkamy w Białej. Już się nie możemy doczekać. :djTyy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Potwierdzam swoje przybycie razem z 2 koleżankami i, być może, jednym kolegą. Jesteśmy z gimbazy ,ale postaramy się być normalni na tyle na ile nam pozwoli zachwyt że MLP Konwent jest w Białej. WEEEEEE i YAY :pinkie2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLUBMLP Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 NightSinger mam pytanie ok jeszcze nie byłyśmy na żadnym Ponymitie (czyt. ponymicie) bo nie miałyśmy okazjii i na wszelki wypadek pytamy od ilu lat można przychodzić bo niektórych młodszych fanów to pytanie dręczy a wstydzą się odpowiedzieć więc my się pytamy Od ilu lat można przychodzić? Ja proponuję żeby od około 8,9,10, ale to ty to organizujesz i ty decydujesz a jeśli chcesz mogę zamieścić że będzie to spotkanie na blogu KLUBMLP.blogspot.com Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 8 lat seriously ?! Z tego co wiem nikogo za bardzo nie pociąga niańczenie przedszkolaków. My się nastawialiśmy na ludzi w wieku 12 - 20 ( night ma 24 ale mniejsza ) bo tacy ludzie zazwyczaj przychodzą na meety . I raczej nikt by się za bardzo nie ucieszył gdybyście przyciągneli ze sobą wycieczkę z przedszkola . Jak mi się będzie chciało ruszać zadnią część ciała to może rozwieszę jeszcze przy katolu . No i oczywiście kończąc lawinę hejtu cieszę się że moje plakaty uzyskały oczekiwany rezultat . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się