Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Ty i Twilight znacie się już ponad rok. Pozwoliła ci się nawet do siebie wprowadzić, abyś pomagała jej w bibliotece. Często razem czytacie i robicie magiczne pojedynki. *** - Aurora wychodzę. Zajmij się biblioteką. - krzyknęła Twilight stojąc przed drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 -Dobrze Twilight-Odpowiedziała Aurora z uśmiechem schodząc na dół po schodach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 < Pierwszy raz widzę osobę, która mówi o swojej postaci w trzeciej osobie. Ale jeśli tak chcesz to możesz. > - Będę za jakąś godzinę. Tylko uważaj na Spike. Ostatnio jest coś nie w humorze. - Twilight zachichotała wychodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 (przyzwyczajenie ;D ) -Dobrze, będę uważała - Odpowiedziałam z uśmiechem na twarzy machając do wychodzącej już Twilight. ~ Poprawiam błędy Wizio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Twilight wyszła. W bibliotece była cisza, a tobie się trochę nudziło. Sowa Twilight Owlicious patrzył w twoją stronę swoimi wielkimi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Patrzyłam tak na Owliciousa przez ok 5 minut - Emmmmm... to ja może skocze zobaczyć co robi Spike - Poszłam na górę po schodach nie przestając się patrzeć z małą krępacją na sowę, a dokładniej jej oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 < Mam nadzieję, że oglądałaś film na yt, z którego jest twoja sygnaturka. ^_^ > Na górze panował drobny bałagan. W samym jego centrum spał Spike. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 (A jak bardzo mi się spodobał dziękuje Lunie że ją uratowała ) Ech...trzeba będzie troszkę posprzątać-Właśnie miałam podejść i obudzić Spika ale widząc go jak słodko śpi zaniosłam go do łóżka-No a teraz trzeba posprzątać-Zaczęłam sprzątać ten mały bałagan i po krótkim czasie znowu było czysto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Spike nadal spał, a pokój był czysty. Zostałaś sama i trochę zgłodniałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Pójdę sobie coś zjeść, strasznie zgłodniałam...-Poszłam do kuchni by przygotować sobie kanapkę z stokrotkami i sałatą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Już po chwili kanapka była gotowa. Zjadłaś ją niemal natychmiast. W pewnym momencie jednak zastanawiało cię gdzie poszła Twilight. Miała już dawno być, lecz jeszcze jej nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Popatrzyłam na zegar wiszący na ścianie, zaczęłam się martwić.Wolałam jednak jeszcze chwilkę poczekać z nadzieją że Twilight zaraz wejdzie przez te drzwi tłumacząc jej nieobecność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Twilight nie było już drugą godzinę. Zaczęłaś się martwić oraz niepokoić. Miałaś ochotę wyjść, ale obiecałaś jej, że popilnujesz biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Zaczęło mnie kusić coraz bardziej, po chwili postanowiłam napisać Spikowi mała karteczkę, gdzie było napisane ze wyszłam na chwile i by się nie martwił i nic nie napsocił.Wyszłam na zewnątrz i postanowiłam zapytać się reszty przyjaciółek moich i Twilight. Najpierw poszłam zapytać się Pinkie do Cukrowego Kącika - Mam nadzieje ze ona będzie wiedziała gdzie jest Twilight- Powiedziałam do siebie i chwilkę po tym już byłam na miejscu. (Sorka ze nie ma niektórych znaków, jestem na informatyce a na tym kompie nie działają ._. ) ~ Poprawiam błędy Wizio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 < Rób tylko odstępy. Np: - Cześć - a nie: -Cześć- > Chwile ci zajęło dojście do cukierni, ale to była tylko chwilka. Stanęłaś przed drzwiami jakby zastanawiając się czy wejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Wzięłam głęboki oddech, otworzyłam drzwi i weszłam do środka- Dzień dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Nie minęła chwile, gdy zza zaplecza wyłonił się różowy kucyk. Niczym błyskawica do ciebie podbiegł i zaczął skakać na około ciebie. - Auroraauroaauroraaurora. - Wykrzyczała na jednym tchu. - Przyszłaś kupić babeczkę?? A może dwie? A może całą torbę babeczek? A może chcesz przyjęcie? Kiedy masz urodziny? Dzisiaj? Jutro? A może chcesz się bawić?? Jak ja uwielbiam zabawę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Nie Pinkie, nic z tych rzeczy. Przyszłam zapytać się ciebie czy widziałaś Twilight, lub czy wiesz gdzie ona dzisiaj poszła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 - Czy widziałam Twilight. - Podparła kopytkiem brodę. - Oczywiście, że widziałam głuptasku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Tak? A kiedy i gdzie? -Zapytałam z nadzieją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 - Tutaj oczywiście. Jakąś godzinę temu. A co? Robisz dla niej niespodziankę? A może dwie? A może imprezę?! Mogę też robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 -Nie.Właśnie jej szukam, miała przyjść już dawno do domu...Właściwie co robiła i wiesz może czy gdzieś poszła? jak tak to gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 - Niech no pomyślę. - Pinkie ponownie poparła brodę kopytkiem. - Nie mówiła gdzie idzie tylko kupiła babeczki. Chcesz kilka? Chcesz chcesz chcesz chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Ech...nie dziękuje Pinkie...pa -Wyszłam z Cukrowego kącika i poszłam na farmę rodziny Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Po chwili byłaś już na farmie rodziny Apple. Stanęłaś przed domem twojej przyjaciółki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts