Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Ukuła mnie w nogę ale to nie ważne. - Oczywiście kochane kucyki moje. Wejdźcie do środka i usiądźcie przy stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Weszłam do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Weszłyście do środka i jak zawsze zobaczyłyście kociołek, zioła i różne mikstury. - Więc moje kucyki kochane możecie jeszcze raz wyjaśnić mi jaką przyczyną jest to spotkanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 - Więc, Applejac uratowała mnie przed małą mantycorą, ale ta ukuła ją w kopytko - Wyjaśniłam szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Mantykorza trucizna niebezpieczna czasem bywa, więc już się zabieram za antidotum tworzenie - po tych słowach podeszła do półek, z których zabrała kilka ziół po czym wrzuciła je do kotła i zaczęła mieszać. *** Po jakimś czasie antidotum było gotowe. - Applejack kochana wypij ten eliksir, a trucizna zostanie zabrana - powiedziała po czym podała fiolkę z antidotum, która już po chwili była pusta - Aby mikstura dobrze zadziałała to musisz odpoczywać i trzymać się od lasów z dala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Uśmiechnęłam się lekko - Dziękujemy Zecoro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Teraz Applejack będzie osłabiona i przy zbiorach nie będzie mogła pracować. - Ale ja muszę je dokończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 - Ja mogę to zrobić zamiast ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Jesteś miła ale chciałabym to sama zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Jesteś osłabiona,więc nie możesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Dobrze wiesz, Ze nie lubię siedzieć bezczynnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Wiem, ale niestety będziesz musiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Dobrze spróbuje - powiedziała zawiedziona. - To my będziemy już się zbierać Zecoro - dodała kierując się w stronę drzwi. - Tylko uważajcie na siebie kucyki drogie bo las ten może przynieść niezgodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 - Dobrze Zecoro - Szłam obok AJ - Dziękujemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Zecora się uśmiechnęła i pomachała wam gdy wychodziłyście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Odmachałam uśmiechając się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Mam nadzieję, że to lekarstwo szybko będzie działać - powiedziała Applejack smutnym głosem; idąc ze spuszczoną głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Nie masz co się martwić AJ. Pewnie zadziała szybciej nisz myślisz, ale jak nie to będziesz mogła ten czas poświęcić na na przykład czytanie książki - Uśmiechnęłam się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Bardzo zabawne - odpowiedziała z mieszaniną irytacji i smutku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - No co? czasami fajnie jest sobie poczytać . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Ale na przyjemności jest pora po pracy - sprostowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Ale dla ciebie jest teraz tak jak by po pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Nie ma ale. Dobrze wiesz, że praca to całe moje życie. Jedyny dochód mój i mojej rodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 - Przecież mówiłam ci już że mogę pomóc . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 5, 2013 Autor Share Napisano Luty 5, 2013 - Jest to rodzinny biznes i nie miałabym serca zatrudniać kogoś kto z niej nie pochodzi i do tego robiłby to za darmo. To jest skomplikowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts