KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Zjadłeś posiłek. Widziałeś że klacz i źrebaki były gotowe do drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Szybko sprawdziłem jeszcze swoje bronie. Powinienem mieć młot bojowy przy pasie oraz toporek do drewna przy prawej tylniej nodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Miałeś tylko młot i noże do rzucania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Dobra je*** to... - pomyślałem wychodząc z naszej "kryjówki" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 Wyszedłeś, i zauważyłeś jakiś ruch pomiędzy krzakami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 - Czekajcie - powiedziałem cicho w stronę klaczy powoli udając się do krzaków i wyjmując przy tym broń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 8, 2013 Autor Share Napisano Marzec 8, 2013 < Powrót zmory > Kiedy podchodziłeś bliżej zacząłeś słyszeć płacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 < -_- > Ostrożnie podchodzę coraz bliżej, lecz wydaje mi się, że to nic dobrego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 < Hehehe > Za krzaków widzisz brązowego kucyka, o zielonej grzywie, koniec kopyt miał zakończony szponami. Cały czas płacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Cholera - pomyślałem oddalając się do reszty. Nie miałem zamiaru przebywać w pobliżu tego... chorego zombiaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 < Uuu Trafienie Krytyczne > Cofając się, nadeptujesz na gałązkę która zwabiła tamtego zombiaka, rzucił się na ciebie pozbawiając równowagi. Uniósł lewe przednie kopyto z pazurami by wbić ci je w głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Zareagowałem momentalnie wyciągając nóż i spróbowałem wbić go w głowę tego zombiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Bestia momentalnie zareagowała. Chwyciła ci kopyto a sama szykowała się do ugryzienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Wiedziałem, iż ugryzienie może skończyć się tragicznie, a w najlżejszym przypadku amputacją nogi, lecz nie mogłem się teraz poddać. Nie mogłem zawieść Fluttershy, Apple Bloom, ani Sweete Bell już na samym początku wędrówki. Postanowiłem wziąć się w garść i z całej siły jaką miałem zacząłem okładać zombiego moimi wolnymi kończynami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 Udało ci się posłać potwora na drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Szybko do niego podbiegłem i chciałem go dobić. Nie miałem ochoty użerać się więcej z jakimś ścierwem, które nie potrafi nic tylko zjadać. Jedyne co mi pozostało to zrobić z jego głowy krwawą papkę, więc tak też postanowiłem uczynić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 W samą porę udało ci się zgnieść głowę stwora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Otrzepałem kopytko z resztek krwi i innych tkanek po czym ruszyłem ponownie do stodoły i otworzyłem ją. - Możemy już iść... na razie jest spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Bierzemy sprzęt i ruszamy - powiedziała Fluttershy, po czym zaczęła się pakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - Ja już jestem gotowy - odpowiedziałem tonem, który nie znosił sprzeciwu. I tak już mieliśmy spore opóźnienia przez to... coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - co zrobisz jak już nas tam odstawisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 - Idę swoją drogą. Nic innego mi do głowy nie przychodzi - rzuciłem przybierając kurs na Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Czemu z nami nie zostaniesz w Canterlocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Bo nie mam zamiaru słuchać od księżniczek oraz innych jaki to ja zły jestem i innych takich dupereli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Czemu one cie tak nazywają? Nie wyglądasz na złego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts