KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Kim one są? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Jedna z tego co wiem jest elementem harmonii. To żółta pegazka z różową grzywą i motylami jako CM, potem jest jeszcze żółta klaczka z czerwoną grzywą oraz biała jednorożka z różową grzywą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Cień nagle wybiegł z sklepu i usłyszałeś jej słowa. - FLUTTERSHY! APPLE BLOOM! - APPLEJACK! - usłyszałeś głosy Fluttershy i Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Szybko tam wbiegłem. Byłem zły. - Nie krzyczcie... zaraz zwalicie nam na głowę całą okolicę... - powiedziałem zdenerwowany do klaczy. - Jeśli chcecie żyć to bierzcie co tu jest i szybko się zmywajmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Spokojnie, kochaniutki. Wszystko polazło półgodziny temu do więzienia. Nie wiem po co tam chodzą, ale przynajmniej możemy odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Dobra - powiedziałem uspokajając się. - Więc... co ty tutaj robisz? Sądziłem, iż ruszyłaś z całą resztą - odpowiedziałem usilnie szukając jakiejś Whisky po półkach. Powinno coś być. Głód od uzależnienia robi się coraz to bardziej nachalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Kiedy stąd uciekaliśmy, natrafiliśmy na dwa Behemot. Odciągnęłam sich uwagę, a oni walnęli w tamten budynek - powiedziała, wskazując na budynek skąd wystawały resztki dużych kuco-zombi. - Po wszystkim nie wiedziałam gdzie reszta, a ze złamanym kopytem, trudno się idzie więc skryłam się w tym sklepie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - I tak po prostu cię zostawili? - zapytałem dalej szukając Alkoholu. - To trochę chamskie, lecz właściwie takie jest teraz życie. Słabych i chorych się zostawia na pastwę losu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Słaba i chora, przed chwilą cię posłała na półkę sklepową, rozwalając tym samym Whiskey. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Kur** - powiedziałem sam do siebie, a następnie podszedłem do reszty. - Dobra... nie ma co tego ukrywać. Jestem uzależniony od Whisky, a na głodzie jestem od dobrych dwóch dni. Wolę abyście to wiedziały, gdyż niedługo pewnie stanę się agresywny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Po twoim zachowaniu można tego było wywnioskować. Jedynie alkoholik szuka tak uważnie w sklepie - powiedziała Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Wolne żarty... - odpowiedziałem zirytowany, a następnie usiadłem pod ścianą i zacząłem się wpatrywać w przestrzeń przede mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - To nie żarty. W tym stanie, to akurat ty jesteś najsłabszy z grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Ta... ja czyli ten najsłabszy pokonałem hordy szwendaczy, przebiłem się do więzienia i sama Księżniczka wyjeb*** mnie z pałacu. Jak mam być tu kur** silny? Jedyne co robię to chleje i zabijam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Myśl pozytywnie a na pewno ci się uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Tak, tak... - rzuciłem od niechcenia. - Łatwo powiedzieć, a trudniej zrobić - pomyślałem z irytacją, a następnie wstałem. - Skoro jest "ten słaby" to idźcie beze mnie. Będę was tylko spowalniać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Nie jesteśmy jak inni, tylko potwory zostawiają słabszych na śmierć - powiedziała AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Trudno... To będziecie skazane na piąte koło u wozu... - sprostowałem, a następnie wstałem i ponownie zacząłem rozglądać się za Whisky, którą tak usilnie próbowałem znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Nie udało ci się znaleźć nawet kieliszka ( ). - Gdzie się wybieracie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 < ._. > - Prosto i przed siebie - powiedziałem załamany z powodu braku jakiegokolwiek alkoholu. - Do Appleloosy. Podobno tam jest jakiś schron, a tak przynajmniej powiedziała Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Mogę z wami iść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Dlaczego mnie się pytasz? - zapytałem bez większego przekonania. - Pytaj się panny Fluttershy, a nie takiego "leszcza" jak ja i moje uzależnienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Możesz z nami iść - powiedziała Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Dobra... możemy już iść? - zapytałem po chwili bez większego przekonania. - Wolę jak najszybciej wydostać się z tego Canterlockiego zadupia i iść do tej całej Appleloosy. A kto wie... może będzie po drodze jakiś sklep... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Lepiej się trzymać z dala od miast. W nich jest pełno trupów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts