trebuhpl Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Nie uważasz że byłoby to trochę zbyt radykalne posunięcie? Prawda, AJ jest dosyć ciekawą postacią, wniosła do show trochę swoich mądrości, no ale przecież bez niej też dałoby się jakoś przeżyć (trzeba byłoby zmienić nazwę na Mane 5, o nie!). Brakowałoby mi jej, no ale przestać oglądać z powodu braku jednej (nawet ulubionej) postaci to chyba przesada. Link do komentarza
Śliwa Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Jak odpowiedziałem w dziale Pinkie, to tu też muszę... Za co? Za to że jest chyba najprawdziwszą przyjaciółką, i jest najbardziej rozgarnięta z całego Mane6. Jest poczciwa, solidna, pracowita, troszkę uparta, ale przynajmniej za to można na niej polegać. No i... jest piękna Link do komentarza
KreeoLe Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 (edytowany) Co zrobić, by temat nie zszedł na dno i odmęty działu? Oto jest pytanie... mam pomysł! Napiszcie, czy coś was łączy z Applejack. Z wyglądu, czy może z charakteru? Jesteście szczerzy, pracowici, a może macie piegi, kowbojski kapelusz i ten sam sposób ubierania się? Piszcie, a zobaczymy kto jest do niej najbardziej podobny! ^ ^ Edytowano Maj 7, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza
MasterBezi Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Ja lubię AJ za to, że jest szczera, uczciwa, silna, pracowita. Myślę nawet, że nawet by obroniła Fluttershy... Przed jej ojcem z Silent Ponyville 2. No i jest piękna i też widziałem niektóre humanizacje na których jest słodka Ale w sumie każda z Mane 6 jest słodka, urocza i piękna na swój sposób A co do tego czy łączy mnie coś z AJ to również jestem prawdomówny i nigdy nie kłamię. Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Jestem prostakiem tak samo jak AJ. Mamy też podobny sposób myślenia. To chyba tyle. Link do komentarza
Zoameldar Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 (edytowany) Applejack ma swój specyficzny urok i jest na swój sposób słodka. Przede wszystkim zainteresowałem się nią przez Rarity Edytowano Maj 28, 2013 przez Zoameldar Link do komentarza
RejnbąDasz Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Za szczerość, pracowitość, grzywę, ogólny wygląd, za jej sposób mówienia i jednym słowem za wszystko Dodam że to mój ulubiony kucyk z Mane6 Link do komentarza
Hidoi Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 (edytowany) 1. Kucyk ziemny. Kucyk *ziemski. Niby szczegół, ale rażący. Lubię Applejack za jej uczciwość. Jest też bardzo pracowitym i chętnym do pomocy kucykiem. Chce, żeby wszystkim było jak najlepiej. Niestety, jest też uparta. Edytowano Lipiec 27, 2013 przez Hidoi Link do komentarza
IommIPony Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Lubię Applejack za uczciwość, pracowitość, i za to że mieszka na farmie - sam bym tak chciał. Link do komentarza
Fikus Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Jakim cudem jeszcze ja nic tutaj nie napisałam? Lubię Applejack za jej szczerość, której ostatnio bardzo mi brakuje. Także za jej poświęcenie i bezwzględną miłość do rodziny. Tak samo jak ona nie przepadam za wciskanie się w eleganckie ciuchy i robienie sobie makijażu. No i oczywiście za jej pracowitość, której również mi brakuje. Według mnie jest również bardzo ładnie zaprojektowana i nie jest kucykiem ''przesadzonym'' bo też ma swoje wady. Jej sposób życia jest jednocześnie prosty i ciekawy. Sama nie lubię niczego komplikować. Link do komentarza
Celly Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Zrobiłaby wszystko dla rodziny i przyjaciół, woli uczciwą aczkolwiek ciężką pracę, niż chodzenie na skróty. Tak samo jak ona, mieszkam na wsi, ale z tą różnicą, że jestem dość leniwa a do pracy się biorę wtedy kiedy trzeba. Uważam też, że jest najrealniejszą postacią z M6. Lubię prostotę, więc jej wygląd mi odpowiada. Coś co zostało wspomniane już wiele razy, to że ma genialny kapelusz . Za co tu jej nie lubić? Link do komentarza
Eter Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Applejack... prosta, normalna, pięknie narysowana klacz ze wspaniałym głosem ( a niech mnie, kocham ten południowo Amerykański akcent ! ). Co tutaj dużo pisać, właśnie za to ją kocham. Poza tym uwielbiam klimaty Country . Link do komentarza
Recommended Posts