Yargolek Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Najsu :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Opinia z sb. Ładne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Bardzo ładnie cieniujesz choć musisz jeszcze potrenować nad twarzami kucyków. Nie jest tak źle powiem Ci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Wstawiam oryginalne zdjęcie bo też nawet fanie wyszło bez efektów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Nowy Combo Braker [wcześniej był Ming http://mlppolska.pl/Watek-Drawing-in-the-dark--5194?pid=237597#pid237597 ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Brzydkie[ten nos ], bo zaraz kończę i nie będzie mnie prze weekend, ale filmik byl tak wspanialy ze musialem cos zrobic w te 10 minut ktore mi zostały Najprostsze filtry i brzydki kolorek, nie mam czasu :C W poniedzialek zrobię przepiekne juz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Ale nie stosuj filtrów co? I w ostatnim rysunku skoro światło pada od góry to lewy lok powinien być jasny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 http://oi48.tinypic.com/ngtwmh.jpg Czy to jest Snowdrop? Jeśli tak, to wyszła ci świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Jestem męczony chorobą i trzesą mi się ręce, dlatego niewyraźne zdjęcie oraz nie mogę gumki używać bo za mocno/słabo wycieram, serio nie wiem czemu mi tak drżą Narazie pierwsza przymiarka do rysowania postaci Snowdrop jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Przecudne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 To jest takie fajne...! ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Masz talent do rysowania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Opancerzone rysunki, lubię to! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 5 nad ranem a ja siedzę i rysuję Lunę z bananem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 150 Post Special Art Wet Mane Lyra Druga wersja : http://oi48.tinypic.com/29ctpaw.jpg Bez obróbek http://oi46.tinypic.com/2pyvr7t.jpg Piszcie komenty, plosie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Czesałbym Bardzo fajny rysek, mi się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Kxsu... Narysuj Flutterkę(no bo, niby czego innego byś się po mnie spodziewał ?) Proszę!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Wszystkie te rysunki były wykonane dzisiaj w szkole, jestem z siebie dumny, małe kroczki Most op art - Natsu - 3 Lekcje rysowania 2 Pozycja: Vi Scratch - 2 lekcje Ostatnie miejsce, 3: Trixie - 1 lekcja, juz na siłe rysowana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Co tu dużo gadać.. Rysunki są bardzo wysokich lotów, pogratulować tylko talentu. Hmm, długo już tak rysujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Tjaa... Pięknie cieniujesz, Xu. Niektóre obrazki są nieco krzywe, ale git. I to zmysłowe oświetlenie... Rysuj dalej :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Nowa wersja Klasa debili nie skapnęła się że to Vinyl, taki samotny brony w szkole ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Bardzo ładne wykonanie. Klasa debili nie skapnęła się że to Vinyl, taki samotny brony w szkole ;_; Jakie to prawdziwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Chyba OC'ek, ale w dzisiejszej epoce trudno o oryginalną postać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts