Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Ja też nie mam z nimi problemu... Czasami niektóre kucyki myślą że jestem jakimś emo-kucykiem. *mówił lekko się śmiejąc* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -tak, o mnie, że ja jakaś świrnięta czy coś lub ze ja sobie afro robiłam[udało mi się zaśmiać] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Każdy kucyk powinien cieszyć się z tego jakim jest... Ja się cieszę z tego że mam długą grzywę, jestem pegazem i że jestem DJ oraz ojcem... *po ostatnich słowach zrobił się lekko czerwony* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -masz rację[uśmiechnęła się]-ja jestem pegazem, gitarzystką i solistką w mało popularnym zespole, jeszcze nigdy nie miałam prawdziwych przyjaciół.Nie to co nasza nauczycielka.Jeszcze uważam, że ta grzywa tak się układa, bo lubię się śmiać, chodź rzadko to robię.[po tym długim opowiedzeniu o sobie zauważyła, że w sumie to nie ma za bardzo gdzie mieszkać] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Ah kaziu na dziewczynki sie chodziło? *zaśmiał się głośno* - spokojnie wiem jak to sie stało że Nyx jest twoją córką * uśmiechnąłem się* - Ja się cieszę że dołączyłem do tej klasy, cieszę sie że jestem pegazem i poznałem tak niesamowite kucyki oraz że moge konytnuować wojskowa tradycje rodzinna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 *spogląda ze zdziwieniem na Wiktora* Wiesz? A skąd? Nikomu jeszcze o tym z tej klasy nie mówiłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -jak ty się cieszysz to i ja się cieszę[powiedziałam bez namysłu] *Lenita co ty gadasz? zastanów się trochę zanim coś palniesz*[pomyślałam i popatrzałam na swój naszyjnik, w sumie to 2 naszyjniki połówki serca złączone magnesikiem] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 *zauważa naszyjniki Letiny* - Let... A co mają znaczyć te naszyjniki? Czyżby ktoś złamał ci serce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 powiem tak. - Moja kochana mama jest dziennikarzem wojskowym, jak i informatorem. Powiedziała mi o tym jak "Narodziła" się Nyx oraz jak to się stało że jesteś jej ojcem *uśmiechnałem się* -Ale narazie zostawmy ten temat w spokoju. Kikiz mówisz że nie masz gdzie spać? spoko u mnie w domu jest pokój gościnny jak chcesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -Nie, to od moich rodziców zanim ich opuściłam. Powiedzieli, ze jeśli kogoś pokocham to mam dać mu drugą połówkę. Nie wiem jak, ale powiedzieli, że gdy połówkę dostanie inny kucyk to oni będą o tym wiedzieć. Wtedy mnie odwiedzą i poznają tego kucyka.[tak odpowiedziała Kazikowi][zarumieniła się trochę, niestety przy jej jasnym umaszczeniu jest to dosyć widoczne] -Wiktor, bardzo Ci dziękuję, jesteś bardzo miły.[rumieniec nie zszedł z jej twarzy do tego doszedł słodki uśmiech] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - A no to wiele wyjaśnia Wiktorze... *spogląda na Letinę* - Aha... A masz już kogoś na oku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 * zagwizadał ze zdziwienia* - Taki artefakt rodzinny ? *popatrzył na kazia któremu ze zdziwienia słuchawki wypadły z uszu* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -W sumie to od dziś tak, ale to raczej nie wypali.[rumieniec został, poczuła się dosyć głupio, to jej pierwsze zakochanie] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 *wkłada z powrotem słuchawkę a jedno ucho pozostawia bez słuchawki* - A powiesz mi kto to taki? Postaram ci się pomóc go zdobyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -Tak, ale nie przy wszystkich [zaczęła się rozglądać]-zwłaszcza, że on tu jest.[dopowiedziała, czuła się jeszcze bardziej głupio] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - ekhmmm... pomożemy xD *zaśmiał się cicho* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 [poczuła się jeszcze głupiej]*on się nie skapnął, że chodzi o niego, no cóż może poczekam. Zwłaszcza, że jesteśmy w tej samej klasie*[pomyślałam i uśmiechnęłam się uroczo] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - No tak... Pomożemy... To może chodźmy w jakieś inne miejsce... W którym powiesz nam kto to taki... Ale nie za daleko... Bo przegapimy nasz test... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -Kaziu chodź muszę coś Ci powiedzieć.[złapałam go za kopytko i wyciągnęłam niedaleki kawałek od klasy] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -Nie może być tak źle, lepiej się przedstawię. -Hej wam wszystkim. Jestem Solar. O Hejka Tunderbolt. -Ciekawe co na to odpowiedzą.? Może że nie chcemy Cię znać, wynoś się stąd. Itd... -Nie dawaj sobie po tym poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 - ok to ja was zostawiam samych..... w taki razie pogadam z kimś innym *popatrzył się groźnie na wtrącającego sie kucyka, popatrzył się swoimi wielkimi czerwonymi oczami na solar, widział jak jej kopytka uginają się ze strachu* - SOLAR!!!!!!! witaj jak się masz? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 *idzie razem z Latiną, zdejmuje słuchawki* - Tak? O co chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -Hejka, jestem Lenita[powiedziała to zanim pociągnęła za sobą Kazika][Wie, ze mu może powiedzieć] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 O co chodzi Let? Czyżbyś chciała mi powiedzieć kto ci się podoba? Mów śmiało... Ja ci pomogę go zdobyć. *uśmiecha się szeroko* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -Hej, wiem, ze to bardzo głupie, ale Ci chyba mogę zaufać. Więc chodzi o Wiktora.[zarumieniła się, czuła sie jeszcze głupiej niż wcześniej] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts