KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Wyspa Khorinis, miasto Khorinis Dzielnica portowa. Młody chłopak Kage Torino nie spodziewa się że za niedługo się zacznie historia o której nie prędko zapomni. ========================================================= Siedzisz w swojej chacie, przy kominku, ciepłym kominku. Pijesz herbatke, gdy nagle cisze przerywa pukanie do drzwi. - Straż miejska, Otwierać! - krzyknął strażnik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 hmmm. o co może im chodzić. " Już otwieram" krzyknąłem i odryglowałem drzwi. Następnie otworzyłem je i powiedziałem " Tak? o co chodzi panowie?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Szukamy przestępcy o pseudonimie "Wilk", sąsiedzi mówią że jeśli chodzi o informacje na temat tej dzielnicy i wszystko co się rusza to do pana. Pomoże nam pan? - spytał się strażnik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 "hmmm. słyszałem o nim ale nie mam pojęcia gdzie może być. Tak czy inaczej pomogę wam i go poszukam" powiedziałem po czym dodałem " Tylko jedno mnie zastanawia. Co ja z tego będę miał" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Dzięki za pomoc, ale sobie poradzimy. Dowidzenia - powiedział strażnik po czym opóścił twoje domostwo [Nowe Zadanie: Wilk o zmroku, Cel: Dowiedz się gdzie przebywa Wilk] Musisz znaleźć wilka i dowiedzieć o co chodzi straży miejskiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 no to chyba trza tego Wilka poszukać i dowiedzieć się o co tu biega. Udaję się zatem do Karczmy portowej. Może Kardif będzie coś wiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Dochodzisz do karczmy, przy wejściu widzisz odźwiernego Moe. Widzisz że karczma jest dzisiaj pusta, podchodzisz do Kalifa i siadasz na krześle - Witaj Kage, to co zwykle? - spytał się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 "Tak. Poza tym szukam paru informacji o niejakim Wilku. wiesz coś może na jego temat?" powiedziałem przygladając mu się uważnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Znasz zasady, chcesz informacji musisz zapłacić dziesięć sztuk złota - odpowiedział ci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 "ehh. niech będzie" to mówiąc wręczam mu pieniądze. " a teraz powiedz mi co wiesz" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Kardif pochylił się, po czym szeptem powiedział - Widziano go ostatnio w starej wieży koło farmy onara. Ma ze sobą sporo ludzi - oddalił się by przygotować ci to co zawsze jesz. Po chwili wrócił z talerzem - prosze pięć sztuk złota - powiedział [Zadanie zaktualizowano: Dostań się na farmę Onara] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 "dzięki za info. trzymaj" to mówiąc wręczam mu złoto. następnie sporzywam posiłek i udaje sie jeszcze raz do swojego domu zabrać ekwipunek (co właściwie tam mam?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 W domu masz Katane, łuk, i 20 strzał. Prócz tego masz jeszcze tam pancerz skórzany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 zatem ubieram ekwipunek i ruszam na farmę onara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Idziesz przez miasto, aż w końcu dochodzisz do bramy koło koszar. Wychodzisz i skręcasz w prawo, mijasz karczme, i dochodzisz do jeziora. Słyszysz dzwięk, odwracasz się i widzisz Ścierwojada, po chwili rusza na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 dobywam katany i tnę go przez głowę. następnie wycinam kawałek miesa i ruszam dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Po chwili dochodzisz do farmy, zatrzymuje cię jeden z Najemników - Czego tutaj szukasz miejski pomiocie - powiedział do ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 twojej starej - pomyślałem. jednak na głos rzekłem " na pewno nie szukam zwady. Bardzo możliwe że chcę się do was przyłączyć" cały czas uważnie go obserwując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Nie chcemy tutaj takich maminsynków jak ty, wypierdalaj stąd zanim zrobię z ciebie obiad dla ścierwojadów - powiedział Sentenza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 "nawet mnie nie znasz i już mnie oceniasz? tak się składa że od 7 roku życia byłem zdany tylko na siebie. poza tym całkiem nieźle walczę. ale jeżeli rzeczywiście spróbujesz przerobić mnie na żarcie dla ścierwojadów to będę musiał cię powstrzymać" to powiedziawszy zrobiłem krok w tył i położyłem rękę na rękojeści katany gotów wykonać szybkie dobycie połączone z cięciem w każdej chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Osz ty, niech ja cie... - powiedział po czym chciał wyciągnąć miecz, ale inny najemnik mu przerwał inny - Co ja ci mówiłem Sentenza? - spytał się - Eh, wybacz Buster - powiedział po czym schował miecz i poszedł. Podchodzi do ciebie Buster - Czego tutaj szukasz? - spytał się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 "szukam niejakiego Wilka. Ponoć to jeden z was. mam dla niego ciekawe informacje. poza tym chciałbym się do was przyłączyć, mam już naprawdę dosyć życia w mieście" powiedziałem rozluźniając się lekko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Nie szukamy nowych ludzi, przykro mi. A co do Wilka to opuścił nas kiedy popłynął z Rhobarem III do Myrtany. Ale rzekomo wrócił do Khorinis, jest na tamtej wieży, my nie możemy tam dojść ze względu na jego ludzi, ale ty możesz tam się dostać. Powiedz wilkowi że Onar nie chce zwady, ani teraz ani później - odpowiedział Buster [Zaktualizowano Zadanie: Idź do wieży Wilka] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 "dzięki za info przekażę mu wiadomość" powiedziałem po czym ruszyłem w kierunku wieży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Dochodzisz do wejścia na wzgórze, a po krótkiej wspinaczce dochodzisz do mostu gdzie stoi wartownik, widząc cię chwyta za uchwyt miecza i podchodzi do ciebie - Czego tutaj szukasz? to prywatny teren - spytał się strażnik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts