Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 "emmm... czy tylko ja mam wrażenie że tego światła nie powinno być?" zapytałem ciocię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Nie... O Pisra - powiedziała po czym wyciągnęła miecz po czym pobiegła w tamtą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 dobyłem swoich mieczy i ruszyłem za nią. Nie podoba mi się to. Chyba złe przeczucia mnie nie myliły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Dobiegacie do świątyni i wchodzicie do środka, widzisz tam parę Arachnidów Molestii i jakiegoś zamaskowanego gościa. - Kto przeszkadza w rytu... o Tatuś, wróciłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 "Kur** to ten pedał. Giń suko" powiedziałem ciskając w niego błyskawicę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Ha ale będzie fajnie - powiedział po czym robił unik. Wtem zauważyłeś Miecz na ołtarzu, to ten miecz księżyca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 biegnę do miecza cały czas rzucając we Wrzoda to błyskawicą to kula ognia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 [Zyskujesz: Dwa umiejętności (Niebiańskie Cięcie, Klinga Nocy), Zdobywasz nową Broń dwuręczną (Księżycowy Miecz)] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 " Hej synek" krzyknąłem " czego ty tak naprawdę pragniesz?" zapytałem mając nadzieję że uda mi się go wciągnąć w rozmowę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Zabawy z mamusią, ale ona mi nie pozwala. [Retoryka: 70, Szanse na sukces 40%] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 " to posłuchaj mnie uważnie. Jeżeli do mnie dołączysz i pomożesz mi pokonać mamusię. Jeżeli będziesz mnie słuchał to jak już pokonamy mamusię to będziesz mógł się z nią bawić tyle ile i jak zechcesz" odparłem robiąc przekonywującą minę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Emmmm - wymamrotał, [Twoje relacje z Wrzodem: 81, Ostatnie wydarzenia: - 30, Propozycja NIE do odrzucenia: 40, Suma 91/100] - Dobra Tatusiu, prowadz - powiedział [Wrzod dołączył do Drużyny] [Zyskujesz Perk: Zboczone oko (Wykrywasz nieprzyjaciela z większej odległości] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 "okej. to na początek pewna sprawa. Mojej cioci masz nie ruszać. Mnie zresztą też. Co do reszty to się najpierw spytaj." powiedziałem do Wrzoda. Następnie zawołałem " Ciociu już wszystko w porządku. Wrzodzio będzie grzeczny" mam nadzieję że będzie się słuchał. dobry będzie z niego piesek. (ale perk to zaje***** dałeś) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - To niech mi pomorze - powiedziała. Była dosłownie powalona przez Arachnidy, wrzod jedynie się uśmiechał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 " Wrzód. pobaw się z pajączkami" powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Kiedy pająki to usłyszały od razu wzięły nogi zapas. - Eeej, nawet nie zacząłem - powiedział po czym powrócił do ciebie. Widziałeś jak ciocia wstaje, i podchodzi do ciebie - Na wieczną noc, jak przekonałeś potomka tej demonicy żeby do ciebie dołączył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 "mam swoje sposoby" odparłem tajemniczo. "najważniejsze że jest po naszej stronie. będziesz grzeczny prawda synku?" spytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Prawda Tatusiu, będę Baaardzo grzeczny, hehe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 "no to ruszajmy pokonac Molestię" powiedziałem po czym wyruszyłem w kierunku łodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Eee Kage, to nie w tą stronę. Powinniśmy iść w głąb świątyni - powiedziała po czym odpaliła pochodnie i poszła dalej korytarzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 "y sorry. mój błąd" powiedziałem po czym ruszyłem za nią trzymając cały czas miecz i Wrzoda w gotowości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Szliścię całą drogę aż wkońcu doszliście do drzwi z ciemnym okiem - Co jest muzyką życia? - Cisza bracie. Po chwili drzwi się otworzyły, a przed tobą stał jak by ołtarz a na nim stał Gomez z rozciągniętymi rękoma. - Witaj Panie Molestio, oczekiwałem cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 O QRWA!!! TO ZNOWU ON "WRZÓD BIERZ GO" krzyknąłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nic się nie stało, zacząłeś się rozglądać i widzisz jak wrzod bierze w swe objęcia pomnik. - Coś ci się nie udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 "WRZÓD!!! GOMEZA MASZ BRAĆ!!!" krzyknąłem jeszcze mocniej. Co za debil Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts