Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 " O QRWA" krzyknąłem po czym rzuciłem w Gomeza błyskawicą " Żryj to fagasie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Gomez w odpowiedzi wyciągnął rękę a kiedy błyskawica dotknęła jego ręki zatrzymała się w jego ręce - Głupcze. Jestem przepełniony magią samej molestii, tymi błyskawicami możesz się najwyżej wyruchać - powiedział po czym posłał z powrotem błyskawice w twoją stronę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 " ja pierdolę" po czym uskoczyłem w bok. " zobaczymy czy na miecze jesteś taki twardy" chwyciłem mocno oba miecze i krzyknąłem "piąta technika szermiercza: wirujący berserker" rzuciłem się na niego wirując jak ostrze kosiarki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 W odpowiedzi gomez zniknął i znalazł się za tobą sprzedając ci kopniaka i posyłając cię na ziemię - W takiej będziesz pozycji jak przybędzie moja pani - powiedział śmiejąc się chaotycznie Dopiero teraz zauważyłeś że wylądowałeś na misjonarza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 " o ty chuju. Wilk zróbże coś" krzyknąłem. i w tym momencie do głowy wpadł mi pewien pomysł a gdyby tak się poddać i uśpić jego czujność a następnie zabić gdy będzie odwrócony. dobra trza spróbować " Dobra Gomez. poddaję się. skoro nie mogę z tobą wygrać przyłączam się do ciebie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Po cholere taki cienias jak ty, wystarczy że mam pod rozkazami sługi Molestii. Wiedz że jeszcze się spotkamy - powiedział kiedy popatrzałeś się w stronę wilka widziałeś tą samą strzałę która rozwaliła pająka, niestety gomez ją chwycił i wystrzelił prosto w niebo po czym otoczył się czarnym dymem a kiedy opadł, jego już nie było. - Łał, nie spodziewałem się że on umie takie sztuczki - powiedział wilk podchodząc do ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 "ehh i co my teraz zrobimy? przecież nie możemy pozwolić by ONA się tu pojawiła" spytałem Wilka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Co wiesz na temat tej MOLESTII, czy jak on ja nazwał? - spytał się wilk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 " według religii wymarłej rasy Molestia to demon, który gwałci wszystko co żywe by to potem zniszczyć. nie sądziłem że istnieje naprawdę ale miałem już koszmary w których występowała' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Więc to prawda? Musimy to powstrzymać, ale jak - powiedział wilk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 " gdybym tylko wiedział" powiedziałem wzdychając. " gdyby tylko znaleźć kogoś z tamtej rasy. może oni by wiedzieli" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Jak oni wyglądają? - spytał się wilk [Zaktualizowano dziennik: Znajdź przedstawiciela wymarłej Rasy] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 " nie mam pojęcia" odparłem. ale musimy ich poszukać. Ja idę do miasta. może znajdę tak kogoś z nich. będę szukał wyróżniających się wyglądem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Dotarłeś s powrotem do miasta, i zaczynasz szukać wyróżniającej się osoby. Po godzinie szukania masz dosyć przechodzisz koło biedaka który jak cię zobaczył wyciągnął koszyczek w którym było dziesięć monet - Pan da na chleb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 " trzymaj" powiedziałem dorzucając 5 złotych monet. " tylko na chleb. jak cie zobaczę pijanego to już nie dostaniesz" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Bez obawy człowieku, nie jestem jak reszta tej prymitywnej RASY - powiedział po czym wstał z ziemi i poszedł do straganu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 "zaraz. poczekaj chwilę. mówisz o ludziach tak jakbyś nie był jednym z nich. czy to możliwe że jesteś z innej rasy? szukałem jednego z was" powiedziałem zatrzymując go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - A poco drogi panie? Poco szukasz innych od siebie? - spytał się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 "ONA ma przybyć. ten wasz demon. potrzebuję kogoś by mnie wyszkolił bym mógł powstrzymać JEJ przybycie" powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Chłopcze mów jej po imieniu, ona już nam nie zagraża. Jedynie śmiertelnik który jej się dał zawładnąć ją uwolni, a takimi idiotami to chyba nie jesteście - powiedział starzec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 " tak się składa że parę godzin temu pewien debil który był martwy a jest znowu żywy skopał mi tyłek mówiąc że służy Molestii" odparłem " więc tacy idioci jednak istnieją" dodałem patrząc na niego poważnym wzrokiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Tutaj nie mogę ci odpowiedzieć na pytania, gdzie mnie znajdziesz to powie ci wskazówka "Gdzieś na lądzie czy na morzu, tam gdzie skarby z Khorinis, odnajdź mnie i wypytaj mnie o przyszłość twą" - powiedział po czym zniknął w labiryncie uliczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 hmmm. cięzka zagatka. chyba muszę się z tym przespać. i tak zmęczyłem sie dosyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Dotarłeś do swojego domu po czym od razu wskoczyłeś do łóżka by oddać się głębokiemu snu === Budzisz się na czymś twardym, czujesz zimno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 co jest. czemu tu tak twardo. wstaję i rozglądam się dookoła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts