KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nim zdążyłeś się zorientować zauważyłeś jak na środku ołtarza pojawił się czarna kula z której wylatywały kule ognia, a po chwili z portalu wyszła... ONA - Pani - powiedział Gomez po czym uklęknął - Stary, no to mamy przejebane - powiedziała Ciocia po czym sięgnęła miecza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 podbiegam do Molestii i używam niebiańskiego cięcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nagle zniknęła a cięcie poleciało prosto na jedną z kolumn, nagle poczułeś coś na ramieniu - Mam cie! - wtedy obraz znikł === [Tracisz Perk "Zboczone oko"] [Wrzod odchodzi z drużyny] Obudziłeś się na łóżku, dookoła cię otaczają tajemne symbole Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 "eeemmmm. What the fuck just happened" gdzie ja do jasnej k*rwy jestem??? I co się właściwie stało LOL??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nagle zobaczyłeś cień, TEN cień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 "mam plan. Spier****m" jak powiedziałem tak zrobiłem. Zacząłem uciekać jak opentany. Bogowie jeżeli którykolwiek z was może mi pomóc to niech to zrobi. Oddam wszystko za ratunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nagle poczułeś jak nogi ci do ziemi przyrosły, cień był coraz bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 "O QRWA, QRWA, QRWA. INNOSIE, ADDANOSIE, BELIARZE, LUNO, KTOKOLWIEK.... NA POMOC!!!" nieeeeeeeee no zaraz zginę. niech ktoś mi pomożeeeee..... ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nagle z cienia wychodzi podobna do Molestii istota ale o błękitnym kolorze. - Coś taki wystraszony? A tak, spotkanie z moją siostrą. Wybacz że cię do ziemi przyczepiłam ale nie mogła bym z tobą normalnie pogadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 "ufffff. prawie zawału dostałem bo myślałem że to Molestia. Przebacz mi moje niegodne zachowanie..." odparłem powoli się uspokajając Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Nie musisz przepraszać, ona dosłownie ma cie na celowniku jako kandydata na ojca kolejnego wrzoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 " dwóch takich nie potrzeba. Już jeden to za dużo." odparłem zastanawiając się dlaczego wybrała mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Ty tutaj zostaniesz mój drogi, moja siostra najpierw ciebie weźmie a później dopiero resztę świata, tak się stało z Perosjanami i tak się narodził Wrzod. Jesteś przynętom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 "ŻE COOOOOOOOOO????? TO CO ZE MNĄ BĘDZIE???" fuuuuuuuu.... mam robić za przynęte. czyli jednak ona mnie dorwie... ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 - Spokojnie, zanim się do ciebie dobierze to ją zdążymy dorwać. Szanse na to że się uda wynoszą 60%. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 "aha. Dzięki. Już mi lepiej. O jakieś 60%" odparłem nie do końca przekonany o tym procencie powodzenia. No cóż nie pozostaje mi nic innego jak czekać na Molestię. Brrrrr.... brzmi to tak jakbym wręcz chciał by mnie dorwała... lol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Po chwili ona wyszła a ty zostałeś sam w pokoju, czujesz zmęczenie po ostatnim "spotkaniu" z Molestią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 ehhh. dobra tylko nie zasypiaj. czekaj cierpliwie. nie wolno mi spać... bo mie dorwie jak zasnę... nie wolno spaaaać... hrrrr hrrrr hrrrr *zasnąłem* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Śpisz w najlepsze, aż w końcu budzi cię jak by ci ktoś dmuchał w twarz. Oczy masz ciągle zamknięte, i najbardziej obawiasz się je otworzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 dobra. otwieram jedno oko ostrożnie. mam nadzieje że nie zobaczę jej bo dostanę zawału Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Kiedy otwierasz oko, widzisz to czego się obawiałeś, Ją. - Witaj kochanie - powiedziała posyłając ci dziubka, Dosłownie byłą cztery centymetry od ciebie, widziałeś jak wisiała związana za nogi. - Widzisz Kage, bez problemu - powiedziała Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 "ZABIERZ JĄ!!! ZABIERZ JĄ ODE MNIE.... ZA BLISKO JEST ZA BLISKO!!!!" krzyknąłem w panice zanim do mnie dotarło że jest związana. "uffff. sorry za ten wyskok. już myślałem że mnie dorwała. za dużo emocji. i co z nią teraz zrobimy?" zapytałem. i w głowie zadzwięczał mi mój głos stylizowany na głos wrzoda *a może ją zgwałćmy?* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Odeślemy ją na słońce, gdzie spędzi wieczność - powiedziała po czym cię teleportowała, Molestia się uśmiechnęła po czym powiedziała - Wiem o czym ty myślisz, bestio ty moja, ty ciasteczko z kremem, ty milusi pisiuni kociaku. Weź mnie zwierzaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 CZY ONA POWIEDZIAŁA TO ZO SŁYSZAŁEM???? " słyszałaś coś Pani???" spytałem Lunę robiąc mega poker face. ciekawe jakby było gdyby tak.... nie. precz... precz zboczone myśli... PRECZ MÓWIĘ!!! bo się tu jeszcze w drugiego Wrzoda zamienię.... nie no... chyba spodkanie z Molestią mnie skrzywiło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 - No dalej, wiem że mnie chcesz - powiedziała Molestia po czym zrobiła słodką minkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts