Exemundis Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 "PRECZ... PRECZ ODE MNIE MOLESTIO JEDNA...." wykrzyczałem robiąc się czerwony jak burak.. ona na serio czyta w moich myślach... nie to dla mnie za dużo.. ała... moje serce..... " Luno moja pani zabierz mnie od niej bo zaraz umrę na zawał" GDZIE MÓJ MIECZ? ZATŁUKĘ!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 - Twój miecz jest bezpieczny w miejscu gdzie tylko ja przebywam - powiedziała Molestia - Siostro! Skończ z tym, jesteś zła. On cię nie chce - odpowiedziała zirytowana Luna - Ale ja go chce, to się liczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 gdyby nie chciała podbić świata i gdyby nie to że to grozi śmiercią z wycieńczenia to może.... NIEEEEE... PRECZ.. PRECZ PERWERSJO.... WON MÓWIĘ... WOOOOOON... ała moje sece... " pomocy... mam zawał..." powiedziałem po czym zemdlałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Padłeś, widząc uśmieszek na twarzy Molestii === Budzisz się w labiryncie, cały obolały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 no nie wierze. " Halooo. Mógłby mi ktoś wyjaśnić co tu się do qrwy nędzy wyrabia? Luno moja pani gdzie ja jestem?" dobra rozglądam się dookoła w poszukiwaniu czegoś co mogło by mi to wszystko wyjaśnić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Widziałeś cztery drogi, prowadziły one w różnych kierunkach. Jednocześnie czułeś się trochę nieswojo, jak by cię ktoś oglądał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 aha. czy to jest jakiś test? dobra. najważniejsza zasada labiryntu trzymać się zawsze tej samej ściany. to idę i właściwie co ja mam. mam chociaż jakąś broń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Chwyciłeś za miecz... miałeś miecz księżycowy i łuk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 no dobra. to idziemy w prawo. czały czas przy prawej ścianie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Szłeś przyklejony do ściany, nic cię nie mogło ozłaczyć z nią. Nagle zauważyłeś jak z skrętu w prawo nadchodz tak jakby światło, źle ci się to kojarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 dobywam miecza i ostrożnie ruszam dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Kiedy idziesz w stronę światła, dochodzisz do wyjścia z labiryntu. Widzisz Mroczny Las, który najwyraźniej nie wygląda na ten zamieszkany przez Króliczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 no no. Ciekawie się zapowiada. Ruszam w ten las z dobytym mieczem cały czas poruszając się ostrożnie i próbując wychwycić każdy nawet najdrobniejszy sygnał zagrożenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Kiedy idziesz przez las czujesz jak by cię coś wąchało, kiedy się odwracasz widzisz wilka... z patyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 WHAT THE FUCK IS THIS??? "giń bestio!!!" krzyczę po czym tnę go przez ten jego drewniany łeb Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Kiedy przeciołeś wilka to on rozpadł się na kilka kawałków. Jednak po chwili znów się zmaterializował, i zaczoł się łasić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 co jest z tym czymś. dobra. skoro się przymila to pogłaskam. ale jak wytnie jakiś numer to dostanie z firebala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Pogłaskałeś psa, po chwili usłyszałeś męski głos. - Lion, gdzie się znów podziałeś. Chodź no. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 aha więc to udomowiony wilczek drzewny. to ciekawe co będzie jak spotkam dzikiego. no nic idę za wilczkiem przekonać się do kogo należy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Śledzisz wilka aż do wielkiej polany, widzisz tam postać w pancerzu i jakąś kuszą bez łęczyska. Kucnął a wilk do niej podbiegł, i zaczęła się łasić, Istota zaczęła głaskać, po chwili podszedła druga istota tak samo ubrana ale z pióropuszem - Jyk sytyacja, Porislo? - spytał się - Nyrmylnie pynie gynyrale - odpowiedział przy wilku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 kim oni są??? na ludzi mi nie wyglądają. dobra. tak sie tego nigdy nie dowiem. idę do nich śmiało i bez strachu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Szedłeś w ich stronę aż poczułeś że coś ci się zwija w nodze a po chwili już wisiałeś na drzewie. Po chwili podeszły do ciebie dwie istoty i wilk - Pytzcie kygo my ty mymy - powiedział jeden po czym wyciągnął z pasa taką dziwną rzecz która przypominała jego kusze tylko skróconą wersje. Usłyszałeś huk i uderzyłeś o ziemię, zorientowałeś się że jesteś na ziemi podchodzi do ciebie istota z piuropuszem. - Kylyjny Bryt z nyszaj rysa, Zin Ahrk Zindro - powiedział po czym podał ci rękę by pomóc wstać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 "Honor i Zwycięstwo bracie." odparłem. a więc to są też Perosjanie. ciekawą broń mają. spytam ich "co to właściwie za broń macie? tam skąd pochodzę takiej nie ma" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Perosjanie popatrzyli się na ciebie zdziwieniem, po czym ten z pióropuszem powiedział - Bryt z AlterPraw, słybi tychnylogiczyie aly równye wyleczni. Jyk tytyj tryfiłeś, nystypny trynsfer jyst zy okyło mysiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 " dostałem zawału przez Molestię" odparłem. Aha. Czyli znalazłem się w innym wymiarze. Pięknie. "Czy istnieje jakiś sposób bym powrócił do swojego świata?" zapytałem mając nadzieję że istnieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts