KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Nywim, ny jystyś jidyny ktyrymu sy tyk stalo. A cy dy twygo świta, to nywim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 "aha. Czyli jak na razie utknąłem tu na dobre. Dobra. To ja się pójdę rozejrzeć w nowym świecie. A tak przy okazji macie coś do jedzenia? Głodny trochę jestem" odparłem. no dobra. trza się rozejrzeć po nowym świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Radze ci nie zagłębiać się w ten świat, mamy rozkazy od Kacprowicza że żadna inteligentna istota w tym świecie nie może nas znaleźć, więc raczej nie możesz się rozejrzeć chyba że dołączysz do naszego patrolu. Jestem Kapitan Hirisim - powiedział z pióropuszem, - A ja Porislo, snajper - powiedział drugi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 " Jestem Kage Torino. Mogę w sumie do was dołączyć. Specjalizuję się w walce w zwarciu i całkiem nieźle strzelam z łuku." odparłem zastanawiając się jakie istoty zamieszkują ten świat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Dobra mamy jeszcze sprawdzić zachód tego lasu i już do bazy Fenix wracamy, idziemy - powiedział Hirisim, po czym wszyscy ruszyliście w drogę [Hirisim dołączył do drużyny] [Zyskujesz Perk: Głos Wodza (Zadawanie większych obrażeń)] [Porislo dołączył do drużyny] [Zyskujesz perk: Oko zabójcy (Większe obrażenia z broni dystansowej, ponadto większe szanse na cios krytyczny z niespodziewanego ataku] === Szliście po lesie by po chwili usłyszeć nucenie, Hirisim pokazał znak by się zatrzymać i wszyscy padliście na ziemię. Podczągaliścię się do krawędzi i zobaczyliście, i tu cię zatkało... żółtego Kucyka z różową grzywą ze skrzydłami który zbiera kwiaty. - Porislo, zapisz że mamy kolejny kontakt ze Equestrianinem - powiedział Kapitan - Ta jest - odpowiedział snajper po czym zaczął coś stukać na ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 " to takie istoty zamieszkują ten świat? śliczne są. co teraz robimy?" spytałem szeptem by nie zdradzić swojej obecności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Obserwujemy je w naturalnym środowisku. Kapitan Pan Da powiedział "Gapcie się na nie jak śpią, żrą i srają. Macie wiedzieć o nich wszystko" nie podoba mi się ten rozkaz z powodu tego że parę razy spotkaliśmy bestie z czerwonej listy - odpowiedział kapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 "a co to za istoty z czerwonej listy?" spytałem szeptem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Te co mogą nas zabić, zgwałcić i inne tego typu rzeczy. Ten tutaj to Equestrianin stworzenie z zielonej listy czyli nie groźne, po wyglądzie to typ powietrzny, a po paru cechach to płeć żeńska. Obserwujemy co robi do północy, wtedy wróci po nas wahadłowiec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 "okej. To ja już nie mam więcej pytań. Na razie" odparłem szeptem po czym kontynuowałem obserwację tego kucyka pegaza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Obserwowaliście tego kuca parę godzin, aż w końcu wyszedł z lasu do małego domku nieopodal. Kapitan daje znak byście podbiegli pod okno i zaczęli nasłuchiwać, więc tak zrobiliście. Kucnęliście pod oknem by posłuchać rozmowy tej klaczy - ... Angel proszę, zjedz coś... Twoi koledzy już dawno zjedli... - - Nie ma co ale tam oprócz tej klaczy jest coś innego, jak myślisz co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 "pewnie jakieś zwierzęta domowe. wyglądała na taką która lubi zwierzęta" odparłem szeptem obserwując dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Nie zaprzeczę, jak zaśnie to musimy przebadać jej dom. O ich kulturze wiemy tyle samo ile amerykanie o nas przed Wojną Perosjańską, czyli nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 " tylko co zrobimy jak jej zwierzaczki narobią hałasu" odparłem szeptem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Wtedy to spieprzamy jak by nas Molestia goniła, zresztą nie wiesz jak to jest kiedy ona cię goni, ja też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 "akurat wiem bo mnie goniła i nawet prawie dorwała. Gdyby nie Pani Luna to byłbym teraz mężem Molestii" odparłem szeptem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Popatrzył się na ciebie jak na czubka - Stary, masz przejebane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 "taaa. jesteś już drugą osoba która mi to mówi." odparłem robiąc minę you don't say "tylko pytanie brzmi: Dlaczego JA?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Przyjrzał ci się po czym zrobił kwaśną minę - Z powodu umiejętności. Jesteś bodajże najleprzym perosjaninem w swoim świecie, więc Molestia się tobą zainteresowała. Istnieje 0.00000000001% że przeżyjesz stosunek z nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 "o qrwa. To rzeczywiście mam przejebane. Całe szczęście że Pani Luna wysłała ją na słońce" odparłem szeptem kalkulując swoje szanse na przeżycie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Molestia na słońcu? To nie wiele zdziała. Ona może przybyć tutaj kiedy jej się tylko podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 - a Luna mówiła że spędzi tam wieczność - aha czyli mnie okłamano. - nieważne. Co robimy teraz? - spytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Spędzi tam wieczność w TAMTYM świecie, nic nie mówiła o tym. To jest jej rodzimy świat. Ok sprawdź czy zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 WHAT??? TO JA TRAFIŁEM DO ŚWIATA MOLESTII??? FUUUUUUUUUUUUUUU... - to idę - odparłem. Po czym ruszyłem sprawdzić czy ta klaczka zasnęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Kiedy się wychyliłeś zobaczyłeś że czyta jakąś książkę, jakiś romans. - Co robi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts