Exemundis Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Jak chcecie. Ale z wami będzie trudniej bo was widać z daleka. Poza tym jak dojdę blisko celu to będziecie musiały się ulotnić i pozwolić mi iść dalej samemu - odparłem ruszając w drogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - A gdzie idziesz? Bo niedaleko stąd jest baza i ona praktycznie jest wymarła, są tam martwe, roszarpane ciała - odpowiedziała Celesta podchodząc do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - ZA BLISKO... ZA BLISKO JESTEŚ ZA BLISKO.... - krzyknąłem odsuwając się czym prędzej - wybacz. Nadal nie mogę się przyzwyczaić że ty to nie ten demon. Wyglądasz zupełnie jak tamta istota. A co do bazy to chyba właśnie tam miałem się udać. W każdym razie muszę się tam dostać i zobaczyć co się stało - dodałem gdy się już uspokoiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Możemy się tam udać wspulnie, musimy się dowiedzieć co to za istoty - powiedziała Celestia, wszystkie mniejsze wyglądały tak uroczo że nie masz ochoty odmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - No dobra. Ale jak wynikną z tego jakieś kłopoty to umywam ręce. - odparłem ruszając w kierunku tej placówki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Idziecie przez pustkowia aż wkońcu trafiacie do bazy, wszędzie walają się trupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - cholera jasna co tu się stało? - powiedziałem na głos. To przecież wygląda jakby ich cieniostwory dopadły. To są jedyne znane mi istoty które robią taką masakrę. no nic. Przeszukuję bazę zwalczając odruch wymiotny. Pierwszy raz widzę taki Mordor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Wchodzicie do bazy przeszukując ją uwarznie. Nagle słyszysz znany ci ryk, pajęczy ryk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - o w mordę. Arachnidy. Szykujcie się lepiej na ciężką walkę - powiedziałem dobywając PM i elektroostrza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Wszyscy jesteście gotowi i idziecie w strone źródła dźwięku. Spostrzegacie Takerian i arachnidy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Hmmm. Macie jakiś pomysł jak ich szybko rozwalić? - spytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Wszystkie pokręciły głowami. Nagle usłyszałeś głos dwuch Takerian. - ... molestia? Ta demonica Perosjan? Czemu jej pomagamy w zniszczeniu tej planety a później tej gdzie mieści się ta cała Equestria? - usłyszałeś od nich tuż przed tym zanim znikneli za rogiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Qrwa. Nie wierze. Znowu Molestia. Dobra nie ma co się zastanawiać bądźcie cicho przez chwilę złożę meldunek - odpowiedziałem poczym zacząłem nadawać - Baza. Tu zwiadowca Torino. Placówka wyniszczona. Robota Takerian i Arachnidów. Podsłuchałem ich rozmowę. Zrobili to na rozkaz Molestii. Planują podbić ten świat i Equestrię. Odbiór - rzekłem przez komunikator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Słyszałeś jedynie szum, ale usłyszałeś chichot znany ci chichot. - cześć kochanie. Nawet niewiesz jak mi tutaj smutno bez ciebię - powiedziała Molestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - o cholera. - wyłączyłem komunikator po czym rzekłem do equestrianek - No to znowu mam przejebane. Molestia jest w tym świecie i właśnie opanowała bazę. Sam sobie z nią nie dam rady a nie proszę was o pomoc bo to zbyt niebezpieczne. Więc dla własnego dobra wróćcie do waszego świata i otoczcie go barierą. - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Jak wygląda ta Molestia? - spytała się fioletowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - praktycznie tak samo jak Celestia - odparłem wciąż się zastanawiając jak to możliwe że te dwie są tak podobne i tak odmienne zarazem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Skoro jesteśmy podobne to może tamci nie rozpoznają różnicy - powiedziała celestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - może. To nawet dobry pomysł - odparłem. Po chwili jednak dodałem - Tylko co zrobimy jak zjawi się prawdziwa Molestia. Jeżeli do tego dojdzie to pozostanie tylko jedno... Umrzeć zanim nas dopadnie. Bo ja jak tylko ją zauwarzę to dostanę zawału. To pewne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - A co takiego zrobiłeś że chce cię dopaść? - spytała się pomarańczowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Nic. Po prostu zostałem przez nią wybrany na jej męża. A nie uśmiecha mi się śmierć z wyczerpania - odparłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - stary, masz przejebane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Czwarty raz to już słyszę. Nawet nie wiecie jak ja mam przejebane - odparłem robiąc zbolałą minę. - No dobra to ruszamy dalej - rzekłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Eee... My nic nie mówiliśmy - powiedziała żółta. Wszystkie były przerażone i patrzyły się za ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Odwracam się niepewny tego co zobaczę za sobą broń mając gotową do strzału Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts