Exemundis Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 " spokojnie. mam pokojowe zamiary. chcę rozmawiać z twoim przywódcą" powiedziałem zachowując ostrożność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Chcesz spotkać się z wilkiem? To pokaż że jesteś godzien tego. Nie daleko jest stad ścierwojadów, niszczą nasze zapasy a przez natłok roboty nie mamy czasu ich przepędzić. Dasz rade? - spytał się wartownik [Zaktualizowano zadanie: Zabij ścierwojady] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 "ha. pewnie." rzekłem po czym ruszyłem upolować te ścierwojady. Najpierw spróbuje przetrzebić je łukiem a potem użyję katany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Dochodzisz do polany gdzie znajduje się sześć ścierwojadów, masz tyle strzał więc mógłbyś je zdjąć za jednym Zamachem albo zaatakować mieczem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 no to strzelam ale pewnie nie zdążę wszystkich zetrzelić. jeżeli są za blisko wyciągam miecz i siekam na plasterki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Poszło łatwiej niż ci się zdawało, już po paru sekundach wszystkie ścierwojady były martwe. Misja wykonana, można teraz wracać do strażnika mostu lub pozbierać to i owo [Zaktualizowano dziennik: Wróć do Strażnika Mostu] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 no to zbieram co się da i wracam. stając przed strażnikiem mostu mówię "ścierwojady są martwe. wpuścisz mnie teraz?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 [Zdobyto: Mięso Ścierwojada X6] - Mhm, no to właz i nie rób problemu. Wilk jest w chatce z dołączoną wieżą, która jest pilnowana. Pamiętaj mamy cię na oku - powiedział po czym zszedł ci z drogi [Zaktualizowano Dziennik: Porozmawiaj z Wilkiem] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 no to idę do wilka. ciekawe jak mnie przyjmie. może potrzebuje kogos do drużyny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Wchodzisz do drewnianego domku, na fotelu siedzi wilk który jak cię zobaczył to wstał - Witaj, czego potrzebujesz i jak cię zwą - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 "Jestem Kage Torino. A ty jesteś Wilk. Szukałem cie bo mam dla ciebie parę pytań i informacji. Nie wiem czy wiesz ale szuka cię straż miejska. więc chciałbym się dowiedzieć o co może im chodzić. Poza tym chciałbym do ciebie dołączyć. Mam dosyć miasta i tej przeklętej straży miejskiej" powiedziałem uśmiechając się przyjaźnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - No cóż, moi ludzie widzieli jak radzisz sobie ze ścierwojadami. A to ze strażą miejską to że przeleciałem córkę komendanta i narobiłem mu wnuka, więc mnie ściga bo alimenty chce ściągnąć. Co do dołączenia to moi ludzie którzy obserwowali dzielnice portową wiedzą że umiesz sobie radzić. Więc, witamy w Gwardii Wilka, idź do Hardila na końcu tej ścieżki da ci pancerz i broń - powiedział Wilk [Zaktualizowano Dziennik: Idź do Hardila po wyposażenie] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 no to ruszam do Hardila po ekwipunek. stanąwszy przed nim mówię " witaj Hardil. Wilk przysłał mnie po ekwipunek" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Kolejne mięso armatnie? Zajebiście. Oto twój nowy Ekwipunek, nie zgub go bo drugiego nie dostaniesz - odpowiedział [Misja wykonana: Wilk o zmroku] [Otrzymanu: Lekki Pancerz Gwardii Wilka +4 OBR, Żelazny miecz +5 ATK] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Zakładam nowy ekwipunek (oba miecze założone) i ruszam do Wilka. Może ma jakieś zadanie dla mnie. Przy okazji przekazuję mu wiadomość od najemników Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Podchodzisz do wilka i mówisz mu o wiadomości najemników, kiedy skończyłeś mówić wyglądał na podirytowanego. - Nie zaatakuje ich bez powodu, muszę dbać o moich ludzi. A jeśli chodzi o robótka to mam prośbę, pójdziesz zemną do starej kopalni za moją chatą, chcemy ją ponownie uruchomić. Wchodzisz? - spytał się Wilk [Nowa Misja: Nie z tego świata, Zadanie: Idź za Wilkiem do starej kopalni] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 "oczywiście. To kiedy ruszamy?" powiedziałem. ciekawe czy w tej kopalni zostało trochę rudy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Od razu - powiedział po czym wstał i wziął swój miecz i łuk po czym poszliście do starej kopalni na tyłach obozu. Po krótkiej chwili doszliście po czym zobaczyliście że brama jest wyważona - Coś mi tutaj nie pasuje. Miej oczy otwarte - powiedział po czym wzeszliście do kopalni Po błąkaniu się po labiryntach dotarliścię do wielkiej sali, nagle po pomieszczeniu rozległ się ryk - Tylko nie one - powiedział po czym wyciągnął miecz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 " co to jest" powiedziałem dobywając broni. (katanę trzymam w prawej rece a miecz żelazny w lewej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Kiedy macie wyciągniętą broń, z dziury wyłazi coś podobnego do pająka. - Obawiałem się tego - powiedział wilk [Zaktualizowano Dziennik: Pokonaj Pająka] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 " co zatem zrobimy? posiekać go na kawałki?" spytałem mając mieszane uczucia co do tego stwora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 - Jest trudnym przeciwnikiem, ale jeśli dasz rade go ubić to będzie dobrze - powiedział wilk po czym ruszył zaatakować bestie w zwarciu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 no to ruszam posiekać pajączka. wyprowadzam serie szybkich ciosów licząc że pozbawię go nóg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Ruszyłeś prosto na bestie, ona cie jednak zauważyła przez co uderzyła cię w brzuch dzięki czemu posłała cię na ścianę. Bestia ryknęła po czym to samo zrobiła z Wilkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 "o qrwa" dobra wkurzyłem się. no to wale z błyskawicy. ciekawe jak będzie się ruszał porażony prądem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts