Exemundis Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Witaj skarbie - powiedziałem z uśmiechem podnosząc się z łóżka. Podszedłem do niej i pocałowałem ją czule Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Cześć - powiedziała po czym cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Wiesz moja Gwiazdeczko mam na coś ochotę - powiedziałem do niej robiąc minę Molestii - Co ty na to? - zapytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Wybacz Shadow, ale jakoś nie mam ochoty. Chce mi się jeszcze spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 - ehh. Jak chcesz... To ja się przejdę - powiedziałem po czym wyszedłem się przewietrzyć. Ciekawe kiedy poznam jej brata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Kiedy wyszedłeś na zewnątrz poczułeś ulgę, w oddali widziałeś szybko przemieszczający się obiekt, szybszy od Rainbow Dash, kiedy tak patrzałeś myślałeś że gdzieś to już spotkałeś ale nie wiesz gdzie. W oddali widzisz AJ która pracuje na straganie, a dalej Pinkie która najwyraźniej szuka Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 eh. Zgłodniałem przez to wszystko. Idę coś zjeść. Może zrobię sobie kanapkę ze storczykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Kiedy wszedłeś z powrotem widziałeś na stole dziwną rzecz, tak jakby rękojeść od miecza ale bez klingi. Wydaje ci się że widziałeś już to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 hmmm. Dziwne. Podnoszę delikatnie tą rękojeść kopytkiem i oglądam dokładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Oglądasz tą rzecz nieznanego pochodzenia i widzisz tam tak jakby spust, nie wiesz do czego służy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Delikatnie wciskam go magią by zobaczyć co się stanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Kiedy nacisnąłeś spust wysunęło się przejrzyste ostrze. Poczułeś jak byś to już kiedyś widział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 łoł ale bajer. Chyba je sobie zatrzymam. Wyłączyłem je i odłożyłem. potem poszedłem sprawdzić czy Twiley dalej śpi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Nagle poczułeś coś dziwnego. - Zin Voth Zindaro, Feyn Thu'um. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 co to było? I czemu mnie tak dziwnie boli głowa. No nic. Idę do mojej Gwiazdeczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Ao Ahrk Bah... Kurwa, Przecież nie rozumiesz. Będę mówić w tym świńskim języku. Jak tam życie Ka... Shadow Bolt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Kim jesteś? I co robisz w mojej głowie? - zapytałem nie wiadomo kogo. Chyba oszalałem słyszę głosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Moc zadziałała. Chciałem ci powiedzieć żebyś żył, to co było w ostatnim życiu tylko ja wiem, ale szykuj się na nieuniknione, ONI nadchodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Oni to znaczy kto? - zapytałem. Przestaje mi się to podobać jacy oni? O co tu w ogóle chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Za dużo mówiłem, żegnaj rogaczu - usłyszałeś po czym zacząłeś widzieć obrazy zniszczonego miasta, dwunogi które mordują inne kuce, w końcu widzisz istotę która jest ci znajoma, ma płaszcz i zamiast prawej ręki ostrze które przebija Twilight, która potem patrzy się w twoją stronę i szatańsko się uśmiecha. Wiesz jedno... za niedługo nastanie koniec... koniec świata. === - Choć tutaj, zabawimy się - krzyknął Wrzod, Gomez wisiał na latarni w Khorinis - Nigdy, Nigdy nie zejdę... Poczekam aż pójdziesz w cholerę - krzyknął Gomez - Hehe ja se poczekam - odpowiedział Wrzod, Gomez zacisnął zęby po czym powiedział - Żyj póki możesz Kage, ja jeszcze powrócę - Dziękuję za zagranie w mojej sesji, mam nadzieje że się podobało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts