KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Widzisz jak na meblu siedzi postać w czerwonej szacie z kapturem na głowie - Dobrze się spało? - spytała się kobiecym głosem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 " kom jesteś?" spytałem. mam złe przeczucia. coś jest mocno nie tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - A jest to ważne? Wciąż żyjesz, jest ci ciepło i sucho więc powinieneś się cieszyć - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 "tak to jest bardzo ważne. odpowiadaj na moje pytanie" krzyknąłem wściekły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Prosiłeś o spotkanie z przedstawicielami wymarłej rasy, no to jesteśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 " to wy. nareszcie was spotykam. możecie mi pomóc powstrzymać powrót Molestii?" spytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - To nie takie proste, do tego jest potrzebny talerz stworzony przez nas. Daliśmy go pewnej rasie która go nazwała "Talerzem Budowniczych". Znajduje się w jakendarze. To co bierzesz? - spytałem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 "tak. ruszam po niego." powiedziałem po chwili jednak dodałem " a czy mógłbym otrzymać jakiś trening który pomógłby mi w pokonaniu jej podwładnych?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Niech się zastanowię... NIE! - powiedziała po czym wskazała na ciebie palcem i straciłeś przytomność === Obudziłeś się wśród ruin obozu bandytów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 okej trzeba się rozejżeć. gdzie ja właściwie jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Widzisz rozwalone stragany i ławki, bo kościotrupach i pancerzach jakie na sobie mają można poznać że to są bandyci kruka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 hmmm. ciekawe. tam chyba jest jakaś świątynia. zbadam ja może tam znajdę ten tależ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wchodzisz do świątyni, prosto to tylko zawalona komnata więc pozostaje ci iść w prawo. Przechodzisz przez otwarte drzwi i po przejściu kilku już uruchomionych pułapek dochodzisz do owalnego pomieszczenia gdzie na końcu widać piedestał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 przeszukuję dokładnie pomieszczenie. zwracam uwagę na każdy nawet najdrobniejszy szczegół. może znajdę ten tależ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Przeszukujesz całe pomieszczenie aż w końcu dochodzisz do piedestału. Kiedy dotykasz go to na środku wysuwa się kolumna na której jest błękitny owalny przedmiot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 to musi być to. zabieram przedmiot i wychodzę ze świątyni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Kiedy dotykasz przedmiotu to wychodzi z niego błękitny demon - Wreszcie jestem wolny, tkwiłem tu od lat. Nic mnie nie powstrzyma, i wreszcie zniszczę świat HAHAHA - powiedział po czym ruszył w stronę wyjścia. W coś uderzył - Kurwa, ciągle o tym zapominam - powiedział po czym podleciał do ciebie - Hej ty, śmiertelniku. Jako aktualny posiadacz talerza masz prawo do jednego życzenia. Zarzycz sobie bym był wolnym wtedy zniszczę... znaczy się hojnie cię wynagrodzę - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 " w takim razie życzę sobie....... żebyś był wolny... ALE NA SŁOŃCU TY PRZEROŚNIĘTY SMERFIE" krzyknąłem. ja się na takie numery nie dam nabrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Kurwa - powiedział po czym zniknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 no to wychodzę z tej świątyni. talerz biorę ze sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Kiedy wychodzisz to zaczyna cię otaczać błękitna obłoka, po czym upadasz na ziemie tracąc przytomność. === Obudziłeś się w celi, bardzo cię głowa boli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 "emmm... gdzie ja jestem? co sie dzieje?" powiedziałem. no ja pier**** co sie tu dzieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Usłyszałeś znany ci język, język orków. Po chwili widzisz jak do ciebie podchodzi jeden - Paczie ludek sie obudzic, Ur-Pos szykoj garnuch - krzyknął po czym odszedł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Qrwa i jak ja się z tąd wydostanę. Orkowie. Gdybym tylko miał jakąś runę teleportacyjną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Nagle widzisz dwa pęknięcia w ścianie, jeden po lewej, drugi po prawej. W końcu słyszysz jakieś odgłosy - Ej wypuście mnie stąd, no nie mówcie że wy też krzywo się na to patrzycie. Ja chce się z wami zaprzyjaźnić - krzyknął tajemniczy głos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts