Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 kto to może być " halo" krzyczę "kto tam jest?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - O ktoś tu jednak jest, nazywam się Wrzod, ciebie też tu wsadzili? Ty też za bardzo lubisz zwierzęta, co? - powiedział, słyszałeś o nim, niestety, chore rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 o w mordę. no to mamy pedała zoofila nekrofila i sam nie wiem co jeszcze w jednej osobie. "nie wiem co masz na myśli" skłamałem "jak długo tu siedzisz?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - No nie wiem, parę dni. Złapali mnie jak bawiłem się z orkiem, twarde z nich sztuki, cza je tylko mocno złapać a już będą posłuszne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 o cholera. to on z orkami też??? dobra nie słyszałem tego.... "masz może pomysł jak się stąd wydostać?" zapytałem. błagam żebym, mu tylko nie wpadł w oko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Co kilka minut biorą paru NIEOGARNIĘTYCH do zabawy, niestety zawsze mnie po paru sekundach mnie wrzucają zpowrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 "aha. to mam pomysł. poudaje nieogarniętego a jak mnie wyciągną zabiję ich i uwolnie ciebie. razem stąd uciekniemy" powiedziałem po czym zacząłem udawać nieogarniętego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Tak zacząłeś hałasować że orkowie przyszli po ciebie - Jul mysla ze to ta pedal - powiedział po czym podszedł do dźwigni która otwiera zamek, brama się otworzyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Dobywam miecza i rzucam się na zdezorientowanego orka " wirujący berserker" krzyczę używając tej szermierczej techniki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Zabijasz go serią ciosów, ale kiedy szykujesz się na atak następnego, nic takiego nie następuje. Na zewnątrz słyszysz krzyki i jakieś dźwięki - Haha ale fajnie, wypuść mnie stąd a RAZEM się ZABAWIMY z orkami - krzyknął wrzod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 no to otwieram cele Wrzoda i niech się stanie gwałt na orkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Kiedy otwierasz cele, wrzod wybiega po czym się na ciebie dziwnie patrzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 " nawet o tym nie myśl. bierz się lepiej za orków" powiedziałem. i ruszyłem siekać orków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Kiedy wybiegłeś zobaczyłeś coś czego się nie spodziewałeś. Widziałeś pole bitwy pomiędzy orkami a tymi pająkami z kopalni koło obozu Wilka, wrzod podbiega do ciebie. - Może szukasz nam ustronnego miejsca gdzie moglibyśmy POGADAĆ, co? - powiedział wrzod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 "emmm. raczej tu takiego nie znajdziemy. zabierajmy się stąd" powiedziałem po czym zacząłem biec. byle dalej od tej walki miedzy orkami i tymi pajęczakami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Kiedy kończyłeś zdanie widziałeś jak wrzod biegł w pole bitwy, teraz będzie sajgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 "Wrzód do nogi" krzyknąłem do tego idioty. cholera muszę mu pomóc przecież go tak nie zostawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Kiedy biegłeś w jego strone zobaczyłeś że orkowie dają w długą mówiąc "O ni to ta pedal" albo "Matka ta wrzod" pająki udawały martwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 dobra. widzę że on nie potrzebuje pomocy. to ja się zmywam. znając życie on i tak mnie znajdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wybiegasz z pola bitwy, doszłeś do jakiś ruin wielkiego miasta z pięcioma dziwnymi piedestałami. Gdzieś tutaj musi być przejście do cywilizowanego Khorinis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 hmmm trzeba poszukać tego portalu o którym chodzą słuchy. chyba nawet Mag wody Myxir o nim coś wspominał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Zacząłeś przeszukiwać każdy zakątek ruin ale nie znalazłeś niczego. Weszłeś do świątyni, a po krótkiej wędrówce dochodzisz do jak by ołtarzu, zbliżasz się powoli i wtedy zauważasz tam pająka. - U ale będzie fajnie - znikąd powiedział wrzod po czym pobiegł prosto na pająka by go... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moje oczyyyyy. nie ja nie patrze na to. nie patrze. tylko biegnę do portalu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Przechodzisz przez portal, dochodzisz do podobnej sali. Po chwili dołączył do ciebie wrzod - Hehe, ale fajnie było. Tak jak mnie mama uczyła, tęsknie za mamusią Molusią - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 WTF??? ATO JEGO MATKA TO MOLESTIA??? no cóż....... to wiele wyjaśnia..... to ja wracam do miasta. oby nie było za późno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts