Exemundis Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 "no to ruszam" rzekłem po czym ruszyłem odnaleść bybliotekę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Idziesz w stronę bramy, wtem dogania cię dziewczyna - Idę z tobą - powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 "dzięki. pomoc się przyda" odpowiedziałem po czym ruszyłem dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Wyszliście z Khorinis i dokładnie szedłeś za kobietą, nagle usłyszałeś coś co cię niedawno wkurzyło - Ej tatuś, czekaj na mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 "ja pier****. znowu on" powiedziałem po czym odwróciłem się by powalić go na ziemię sierpowym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Kiedy się odwróciłeś, jego nie było. - Mówiłeś coś? - spytała się kobieta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 " nic. wydawało mi się że pewien koleś za mną idzie. Syneczek Molestii" odparłem po czym ruszyłem dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Wrzod? Tego to cza omijać, SZEEEROKIM łukiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 "jak bym sam o tym nie wiedział" powiedziałem idąc dalej "zaczął mnie nazywać tatą jak się dowiedział że Molestia chce mnie za męża" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Kobieta stanęła po czym popatrzyła się na ciebie - Stary, masz przejebane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 "zauważyłem" odparłem " ty mi lepiej powiedz jak się z tego wykaraskać" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Miecz księżyca to jak by "Papier Rozwodowy". Czyli raz jebniesz w nią a już nie będzie ciebie chciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 "aha. to lepiej go znajdźmy zanim oni się do niego dobiorą" powiedziałem ruszając w dalszą drogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ona tylko przytaknęła po czym ruszyliście w dalszą drogę. === Dotarliście do małego doku za farmą Onara, widziałeś że tam jest łódka - Wsiadaj - powiedziała po czym sama wsiadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 wsiadłem za nią i powiedziałem "mam wrażenie że zdobycie tego miecza będzie trudniejsze niż się wydaje" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Oj, masz - powiedziała - Trzymaj - dodała po czym dała ci wiosła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 no to się biorę za wiosłowanie. co to z robota w ogóle. powoli zaczynam mieć dosyć tej całej przygody. a wiodłem takie spokojne życie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Szkoda twoich rodziców, byli dobrymi sojusznikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 "Skąd znasz moich rodziców?" zapytałem zaskoczony. nigdy mi nie wspominali o tym. oni właściwie o niewielu rzeczach mi wspominali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Nie wiesz? Na matkę księżyca, ty nic nie wiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 " nie wiem. nigdy mi nic nie mówili. zawsze coś przede mną ukrywali" powiedziałem przypominając sobie tamte chwile Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Twoja matka była Perosjanką, a ojciec człowiekiem. Matka należała do mojego bractwa, jestem jej siostrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 "WHAAAAT THE FUCK??? Czyli jestem pół Perosjaninem??? to... to... to... niewyobrażalne" powiedziałem mdlejąc z wrażenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Kiedy się obudziłeś byliście już na lądzie - Witaj w domu siostrzeńcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 "emmm. dzięki. nadal nie mogę uwierzyć w to co słyszałem i widziałem. jedno jest pewne. czuję obecność Wrzoda" odparłem mając przeczucie że gdzieś się tu ch** czai Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts