KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Nagle pojawia ci się znana błękitna kula, a w środku widzisz tą wredną mordkę - Witaj Kochanie, miło cie widzieć - powiedziała po czym posłała ci buziaka. Twoja ciotka zatkała usta jak by chciała zwymiotować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 " emmm. to ja spier***** " powiedziałem po czym rzuciłem się do ucieczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Uwielbiam kiedy uciekają - powiedziała po czym za krzaków wyskoczył wrzód który zaczął cię gonić - Tatusiu wracaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 "żryj to pedale" powiedziałem po czym cisnąłem w niego błyskawicą uciekając dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Dostał, po czym zaczął cię dalej gonić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 dobra wk*rwiłem się. dobywam mieczy i odwracam się by poszatkować go na plasterki. Może jak mu utnę głowę to przestanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Kiedy wymachujesz miecz, on przez niego przechodzi. Wtem wskakuje na cie... === -Kage żyjesz? - spytała się, byłeś na łódce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 "emmm... Tak. Miałem koszmar... Lepiej się pośpieszmy." powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Dobra - powiedziała === Po godzinie dopłynęliście na wyspę - Witaj w domu, siostrzeńcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Chyba mam Deja Vu " okej. to ruszajmy po ten miecz" powiedziałem po czym ruszyłem do tej biblioteki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Dobra - powiedziała po czym ruszyliście w głąb wyspy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 ruszyłem za nią uważnie rozglądając się dookoła i próbując rozeznać się w terenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 W drodze widziałeś wiele pomników, wśród których były pomniki Molestii, zdaje ci się że każdy z jej pomników na ciebie patrzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 "emmmm... o co chodzi z tymi pomnikami? I czemu mam wrażenie że się na mnie gapią wszystkie?" spytałem. Creepy. Czuję się jakoś nieswojo. Mam nadzieję że uda mi się zdobyć ten miecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Kiedy miała odpowiedzieć jeden z pomników się ruszył, po czym podszedł do ciebie i mówi - Co jest spokojem ciała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 "gdy nie ma ludzi" odparłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Poprawnie - powiedział - Kiedy czujemy się najlepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 "w zomową noc" odparłem. kurka skąd ja wiem co odpowiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Poprawnie - powiedział - Co Reprezentujemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 "Zin Ahrk Zindro" odparłem nie mając pojęcia skąd przyszły mi te słowa do głowy. Okej... To było dziwne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Witajcie w Ved Viing - powiedział po czym wrócił na swój piedestał - Idziemy - powiedziała po czym poszła dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 ruszyłem za nią. po chwili zapytałem "skąd ja właściwie znałem odpowiedzi?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 - Każdy prawdziwy Perosjanin zna odpowiedzi. To co powiedziałeś znaczyło "Honor i Zwycięstwo". Matka była by z ciebie dumna - powiedziała klepiąc cię po ramieniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 "dzięki. ruszajmy lepiej po ten miecz bo mam złe przeczucia" odparłem ruszając dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Doszliście do Dużego budynku wbitego w skałę. Widziałeś jak z drzwi ulatnia się czerwona poświata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts