Phinbella Flynn Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Nie jestem może genialna w tym co robię, ale postanowiłam że dodam ten post. Przecież się liczą dobre chęci. Oto Rainbow Dash w nowym wydaniu... jeszcze nad nią troszkę popracuje. Następnym razem jak będę ją rysować, to postaram się o jej wygląd więc tak... to jest pierwszy rysunek Rainbow od kilku miesięcy więc nie miejcie mi tego za złe że coś się pogmatwało, więc tak. Zacznę od Wad... Tęcza...ona mnie irytuje do potęgi, jedno skrzydło jest dość powichrowane.(to z lewej), kopyta: nad kopytami jeszcze popracuje. najbardziej podoba mi się z tego wszystkiego jej ogon i włosy(nie umiem tego określić, niech będzie "grzywa na głowie".) Została przedstawiona w postaci "koniowatej" (postaram się tak zawszę rysować kucyki.) Oczy są słit chociaż kilka reflektorów mogłam dodać. Jestem w pół zadowolona z tej pracy, nastepnym razem postaram się lepiej. I to chyba na tyle. Character@Hasbro, Lauren Faust Bella Notte-Disney Art-Me Coś tak na koniec (w mojej galerii nie wiadomo z jakiego powodu jest to strasznie popularne) No to teraz mnie naprawdę wzieło... nie mogę przestać na nich patrzeć oni są tacy uroczy. Mam nadzieje że wam się spodoba i ujdzie. Czekam na rozsądną krytykę. Mój >>>deviantART<<< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 nawet fajne chociaż jeszcze sporo pracy przed tobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 nawet fajne chociaż jeszcze sporo pracy przed tobą Wiem o tym, będę się coraz bardziej starała.:3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melody Warbleness Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Baaaardzo mi się podobają te arty. Najlepszy moim zdaniem jest ten z Rainbow. Fajny wyszedł ci jej face. Oczy rzeczywiście są sweet, a grzywa równie piękna. Ogółem uważam, że ta oto tutaj latająca Rainbow jest...jakby to ująć...dajmy najprostsze określenie...cud. A dwa ostatnie...szczerze mówiąc shipinngu z tym o to kawalerem nie lubię, ale mimo tego świetnie ci wyszło. Rzeczywiście, zgadzam się z Martuchą708, musisz nad tym popracować, ale poza tym prace są na !YAY! (czyli w języku Rainbow:super,super,super,super,super,super,super,super...xD ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Baaaardzo mi się podobają te arty. Najlepszy moim zdaniem jest ten z Rainbow. Fajny wyszedł ci jej face. Oczy rzeczywiście są sweet' date=' a grzywa równie piękna. Ogółem uważam, że ta oto tutaj latająca Rainbow jest...jakby to ująć...dajmy najprostsze określenie...cud. A dwa ostatnie...szczerze mówiąc shipinngu z tym o to kawalerem nie lubię, ale mimo tego świetnie ci wyszło. Rzeczywiście, zgadzam się z Martuchą708, musisz nad tym popracować, ale poza tym prace są na !YAY! (czyli w języku Rainbow:super,super,super,super,super,super,super,super...xD ).[/quote'] Dzięki postaram się popracować jeszcze nad Rainbow Dash.xD CO TY MASZ DO TEGO SHIPINGU ja tam go kocham.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Art 1. Bardzo ładna tęcza tylko noge troche chude ale to chyba tak miało być więc sie nie czepiam. Opal by była zadowolona Art 2. Też ładnie tylko one nóg nie mają D: i trochę skrzydła...takie nie takie D: Ale są dobre :3 Opal is happy Art 3. Tło-Genius!!! istny genius! Jedyne co mnie razi to twarz RD... chyba oczy zrobiłaś ciut za duże ale i tak jest wspaniale <3 Opal jest dumna już ci dałam watcha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Art 1. Bardzo ładna tęcza tylko noge troche chude ale to chyba tak miało być więc sie nie czepiam. Opal by była zadowolona Art 2. Też ładnie tylko one nóg nie mają D: i trochę skrzydła...takie nie takie D: Ale są dobre :3 Opal is happy Art 3. Tło-Genius!!! istny genius! Jedyne co mnie razi to twarz RD... chyba oczy zrobiłaś ciut za duże ale i tak jest wspaniale <3 Opal jest dumna już ci dałam watcha Dzięki za watcha. A z twojej krytyki jestem dumna.XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 A i oto kolejne moje arty rysowane... kredką. Sama sobie się dziwie. Mam problemy z ogarnięciem SAI-a coś mu się odbiło i nigdzie nie mogę zainstalować pełnej wersji tego otóż programu.-.- No cóż kupiłam sobie przybory do rysowania, liczę na to że wam się spodobają te rysunki, jak i też na mocną krytykę. 1.Z humanizowana Rainbow Dash. E tam... (Uwaga.! Rysowane z nudów.) (Nie ma podpisu. Jaki LOL.) 2.No i Dashie. E tam... własnym stylem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Nie przepadam za zhumanizowanymi kucykami, ale całkiem ładnie Ci wyszło. Na tym drugim obrazku Rainbow ma fajną minę Podoba mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Jak mogłam nie wypowiedzieć się w temacie osoby, która narysowała mi taki piękny obrazek? Uwielbiam twój styl, tyle powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Nie przepadam za zhumanizowanymi kucykami' date=' ale całkiem ładnie Ci wyszło. Na tym drugim obrazku Rainbow ma fajną minę Podoba mi się.[/quote'] No cóż każdy ma swój własny gust. Ale dzięki. Wiem, wiem. Pochlebiasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Fajny masz styl, jestem pod wrażeniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Fajny masz styl' date=' jestem pod wrażeniem [/quote'] Dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Zgadzam się z osobami powyżej. Masz bradzo ładny styl i miłą dla oka kreskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Zgadzam się z osobami powyżej. Masz bradzo ładny styl i miłą dla oka kreskę. Yay... dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Torrronto poprosił mnie o to.(Czuje, że to jest zemsta, za shipinigi z Soarinem.) Jest błąd z okiem RD (Nad powieką pod lewym okiem są dwie kreski, a powinna być jedna.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Ten drugi kucyk (nie wiem kto to) wyszedł trochę kanciasto w niektórych miejscach (skrzydła, twarz) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Ten drugi kucyk (nie wiem kto to) wyszedł trochę kanciasto w niektórych miejscach (skrzydła' date=' twarz) [/quote'] Taki mój styl. Wybacz. Poprosił żebym narysowała kucyki jak w MLP więc tak zrobiłam. (Ale oczu nie potrafię takich zrobić.) WIELKA GALA GRAND GALOPU 2013. Kolejny humanizm kucyków. (Coś z głową Applejack jest ni tak moim zdaniem, reszta jest ok.) Mam nadzieje że wam się spodoba i liczę przynajmniej na komentarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Humanizacja wyszła rewelacyjna. Ja tam nie umiem rysować ludzi, więc podziwiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Humanizacja wyszła rewelacyjna. Ja tam nie umiem rysować ludzi' date=' więc podziwiam.[/quote'] Hah... Dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Twoje kuce są urocze, ale to Ci już mówiłam. :3 Zarąbisty jest też ten rysek human na Gali. Szacuneczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Gala jest świetna ^^ Ta Pinkie wymiata xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Podziwiam ,bo dążysz do swojego indywidualnego stylu który prezentuje się na razie dobrze c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Podziwiam ' date='bo dążysz do swojego indywidualnego stylu który prezentuje się na razie dobrze c:[/quote'] Dzięki wam, będę się coraz bardziej przykładała. Niedługo kolejna paczka mych prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Profesjonalne, oryginalne, piękne, cudowne, nie normalne... Po prostu świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts