Moonlight Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Najbardziej do gustu przypadła mi Fluttershy w syreniej wersji, ma ładne kolorki i widać duży postęp. Ogólnie rysunki są coraz lepsze, oby tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Dziękuję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Hej Mam nowe ,,prace" Tu taki mój OC, robiony oglądając ,,Pingwiny z Madagaskaru" i obżerając się chipsami solonymi z TESCO <3 Zje... em... nieudana humanizacja Fluttershy o której kiedyś wspominałam Moje wyobrażenia Turonia... szczerze mówiąc nie mam pojęcia czemu tak sobie go właśnie wyobrażam Z dedykacją dla Turonia Tyle na dzisiaj Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 AAAWWWaawWW!!!! 8DDD Jest śliczny!!!!!!! Dziękuuje!!! :DD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Ty wiesz ty co? Paczłam na obrazki ze strony łan i potem przeskoczyłam od razu na ejt. xd Na prawdę, na początku nie zbyt, a potem zmiana na coraz lepsze ^^ Może kiedyś nawet zostaniesz prawą ręką Lauren. *.* (Nooo... Jak większość użytkowników, którzy się chwalili swoimi pracami.xd) Co do 'human Fluttershy'... No cóż. Nie zbyt mi się podoba, bo taka trochę dziwna twarz. Nos też mógłby wyglądać inaczej, czerwone kreski pod oczami raczej są nie potrzebne. Włosy także mogłeś/aś zrobić inne. Takie bardziej Flutterkowe ^^ No może tylko mi się to nie zbyt podoba... Ale co z tego? Jeden głupi post od jakiejś psychotycznej forumowiczki. Widziałam tylko obrazki ze strony 1 i 8. Także więc wszystkich prac ocenić nie mogę. A co do reszty - to fajna, tylko OC'ka. Nie ma czipsów, ani w blasku gałek ocznych pingłesów. xd Oczy wyglądają jakby miała zeza (UMM, Derp. xd) i brak tęczówek. Rzęsy za wysoko są narysowane(chodzi te tutaj u góry :3), no chyba że do podobieństwa Spańdża zmierzasz. xd Turoń to tyrana przypomina, ale jeżeli Twórcy Turonia się podoba, to gites jest. ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkiePiee Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 fajne rusunki ja też rysuję ale nie wychodzą mi pyszczki głównie Celestii,cadence,luny 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 AAAWWWaawWW!!!! 8DDD Jest śliczny!!!!!!! Dziękuuje!!! :DD Oj, proszę Ale i tak nigdy nie mogę równać się z twoimi pracami ;_; Ty wiesz ty co? Paczłam na obrazki ze strony łan i potem przeskoczyłam od razu na ejt. xd Na prawdę, na początku nie zbyt, a potem zmiana na coraz lepsze ^^ Może kiedyś nawet zostaniesz prawą ręką Lauren. *.* (Nooo... Jak większość użytkowników, którzy się chwalili swoimi pracami.xd) Co do 'human Fluttershy'... No cóż. Nie zbyt mi się podoba, bo taka trochę dziwna twarz. Nos też mógłby wyglądać inaczej, czerwone kreski pod oczami raczej są nie potrzebne. Włosy także mogłeś/aś zrobić inne. Takie bardziej Flutterkowe ^^ No może tylko mi się to nie zbyt podoba... Ale co z tego? Jeden głupi post od jakiejś psychotycznej forumowiczki. Widziałam tylko obrazki ze strony 1 i 8. Także więc wszystkich prac ocenić nie mogę. A co do reszty - to fajna, tylko OC'ka. Nie ma czipsów, ani w blasku gałek ocznych pingłesów. xd Oczy wyglądają jakby miała zeza (UMM, Derp. xd) i brak tęczówek. Rzęsy za wysoko są narysowane(chodzi te tutaj u góry :3), no chyba że do podobieństwa Spańdża zmierzasz. xd Turoń to tyrana przypomina, ale jeżeli Twórcy Turonia się podoba, to gites jest. ;> Tak, masz racje. Ta humanizacja Fluttershy serio jest taka nijaka xd. Opinia każdego się liczy ;3 Nie wiem czemu, właśnie takiego go sobie wyobrażam xD Takiego lokowatego ;3 Ale dziękuję za miłe słowa ;D fajne rusunki ja też rysuję ale nie wychodzą mi pyszczki głównie Celestii' date='cadence,luny[/quote'] Dziękuję :3 Oj, na pewno Ci dobrze wychodzą ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 super rysunki ! widać twoje zamiłowanie do rysowania i widać że lubisz to robić ^^ dużo fajnych pomysłów ;p będę śledziła rozwój kolejnej osoby ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Rysunki jak na sam początek świetne, nie bój się kolorów używać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 super rysunki ! widać twoje zamiłowanie do rysowania i widać że lubisz to robić ^^ dużo fajnych pomysłów ;p będę śledziła rozwój kolejnej osoby ^^ Bardzo dziękuję, kocham rysować ^^ I tak nigdy Ci nie dorównam w rysowaniu ;_; Rysunki jak na sam początek świetne' date=' nie bój się kolorów używać.[/quote'] Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Podobają mi się Twoje rysunki, ale gdy widzę "flaterszaj" lub inne w ten sposób zapisane imiona, to mam ochotę wyrzucić monitor przez okno i połamać klawiaturę. Ale to sie nie zalicza do rysunków, które są bardzo ładne (szczególnie te dwie Luny). Od pierwszych wypocin, Twoje prace nabrały klasy i tego Ci gratuluję ( u mnie to jest odwrotnie od czegoś w miarę dobrego spadam w okolice zera) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Podobają mi się Twoje rysunki' date=' ale gdy widzę "flaterszaj" lub inne w ten sposób zapisane imiona, to mam ochotę wyrzucić monitor przez okno i połamać klawiaturę. Ale to sie nie zalicza do rysunków, które są bardzo ładne (szczególnie te dwie Luny). Od pierwszych wypocin, Twoje prace nabrały klasy i tego Ci gratuluję ( u mnie to jest odwrotnie od czegoś w miarę dobrego spadam w okolice zera)[/quote'] Tak wiem, mnie też to wkurza, dlatego właśnie tak piszę xD Mniejsza, dziękuję Oj, nie przesadzaj. Na pewno jest dobrze ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Drops przynosi wam nowe prace Pikachu, proszę was, nie paczajcie na jego łapki Raindrops Smok ( Przypomina wam on kogoś? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Troszkę wyrośnięty Spike? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Troszkę wyrośnięty Spike? Tak, troszeczkę... Fajniutki ten Pikachu. A Raindrops wygląda jak żyrafa . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Nie wiem czemu wcześniej mi się ta Kryśka nie wstawiła D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Nikt nie ocenia? :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Trochę za okrągła głowa, ale podoba mi się. A, i jeszcze skrzydła są krzywo - jedno jest wyżej, drugie niżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Niedługo nowe bazgroły :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Taka Rainbow Dash i przy okazji próba cieniowania Pinkie, nie wiem dlaczego ale jestem z niej zadowolona Jakiś tam jednorożec Tu takie rysowane z nudów Nie podoba mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Dwa nowe bazgrajła :* Derpinka Applejack. Nie wiem czemu tak kiczowato zeskanowało, naprawdę to wygląda o wiele lepiej Taa...jasne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) Fajnie, ale czasami twoje rysunki nie przypominają twoich rysunków. oh, żałosna ja Przede wszystkim anatomia w niektórych rysunkach leży, kwiczy to nie, ale turlać się lubi. Edytowano Maj 25, 2013 przez Fagglenorusie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Derpy słodka jak zawsze Niewyspana AppleJack rządzi :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Zazdroszczę Ci talentu, więc składam Ci zamówienie, Deszczowa Wróżko Narysaj mi Discorda Whoovesa z fejsem 'Forever Alone'. Proste, czyż nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 Zazdroszczę Ci talentu, więc składam Ci zamówienie, Deszczowa Wróżko Narysaj mi Discorda Whoovesa z fejsem 'Forever Alone'. Proste, czyż nie? Ym.. no dobra... postaram się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts