jaroe Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Większość z tych tapet to OCki Jeśli ktoś ładnie poprosi mogę zrobić tapetkę z jego ockiem albo z jakimś bohaterem z serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Ładne, lubię ten motyw z konturami, ale przydałoby się jeszcze jakieś choćby drobne tło, bo taka czarna plama na tapecie nie wygląda najlepiej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Śliczne tapety, szczególnie ta ostatnia. Ano, podpisuję się pod Lemuurem, acz "czarna plama na tapecie" według mnie zła nie jest. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Ładnie proszę o tapetę z Twilight na podstawie tego http://images5.fanpop.com/image/photos/30200000/Twilight-is-a-sniper-my-little-pony-friendship-is-magic-30228739-1596-1055.png Jeśli to za trudne czy coś tam to po prostu tapetka z RD ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroe Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 kameleon317-tapetkę zrobie jak tylko przyślą mi tablet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Jeśli mogę o coś po prosić, to proszę o tapetkę z RD. Dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 To ja poproszę tapetkę z Lyrą i Spitfirę. Najlepiej żeby było ciemne tło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 to ja teraz bardzo ładnie proszę o to żebyś mi zrobił tapetę z moim OCkiem :3 http://golden-fly.deviantart.com/gallery/#/d5ppebx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Mógłbym prosić o tapetę z moim drugim OCkiem, latro? Tu link do vectora, który sam robiłem http://mactavish1996.deviantart.com/#/d5pyvvc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroe Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Holy s...!!! Dobra, roboty na miesiąc :3 Nie będę sie nudził... ale może wystarczy już,co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Nie, proszę, zrób jeszcze z Pinkameną tapetkę, proszę D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroe Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 D:... okey ... ale jak przyjdzie mi ten tablet... (mogłem brać kuriera) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroe Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Skończyłem rysować i zoriętowałem sie ze nikt z was nie chciał tapety z Flutterką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Jaka słodka. I płacze... D: Tylko te oczy powinna mieć troszkę innego koloru, coś pomiędzy zielonym a niebieskim, ale to drobiazg. Jest super. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Tapety są super. *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Kolor oczu to morski czyli tak jak green mówi Mógłbyś zrobić jedynie troche bardziej puszysty ogon, ale tak to jest bardzo dobry art Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Mogłabym prosić tapetę z Applejack? Ta z Fluttie jest słodka *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 No ładna tapetka ^^ Czekamy na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroe Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Niestety jeszcze troszkę poczekacie, nie mam weny D: Ale za to macie link do Speed paintu mojej flutterki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Ślicznie, masz talent ^^. Ja nic nie zamawiam na razie, bo i tak masz duuużo zamówień teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroe Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 no włąsnie :3 i nie ma chcęci żeby coś narysować..... oh god... czemu ja muszę być taki leniwy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroe Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 tapetka dla Mrs.Octavia.. Mam nadzieje ze sie podoba, przepraszam za trochę gorszą jakość i to że "nie trafiłem" w kolorki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts