Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Obudziłaś się na jakimś łóżku, a twoje rany były opatrzone. - Tak coś myślałem, że dobrze będzie cie śledzić - powiedział głos kogoś znajdującego się za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Z wysiłkiem podniosłam się i obejrzałam za siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Stał tam Kevin i wepchnął ci do pyszczka kawałek zielonego owocu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 -Dzięki? Ja... Uratowałeś mi życie, ale nie liczysz chyba na poprawę? Czy tamten z którym walczyłam nie żyje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Kiedy wszedłem do środka, już przestawał drgać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Uśmiech zagościł na mojej twarzy. -Jeszcze raz ci dziękuję, Kevinie. Gdzie jesteśmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Na moim statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -Dobrze wiedzieć. A statek gdzie jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Dopiero teraz zauważyłaś białe pasy przelatujące za oknem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -Mhm. Mam nadzieję że nie lecimy daleko. Miałam kilka planów co do Lorda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 - Raczej ich nie wypełnisz... Patrząc na to, co zostało z jego ciała... Wiedziałaś, że w tym budynku są szczury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 -No i dobra, gryzonie wykonały część roboty. Ale stołek Lorda trzeba zająć, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Kevin popatrzył na ciebie kwaśno. Odwrócił się i wszedł do następnego pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 "ja bym się cieszyła na jego miejscu." -Pomyślałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 Po chwili Kevin wrócił, trzymając magią jakiś pomarańczowy owoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 -Wiesz, Kevinie, czuję się już dobrze. Mogłabym zacząć być produktywna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Taa, jaasne. - wepchnął ci kawałek owocu. Poczułaś, że wracają ci siły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Przeżułam, po czym wyskoczyłam z łóżka. Siły wróciły, choć ból pozostał. Mimo to nie dałam tego po sobie poznać. -No, to co mam robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Usadowił cię magią na łóżku. - Leżeć i nie wstawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 -Żartujesz sobie? Już naprawdę czuję się dobrze i mogę być przydatna. Sith oferuje ci swoją pomoc. Coś takiego nie zdarza się często, skorzystaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Może skorzystam, ale teraz masz leżeć. - wyszedł znowu na zaplecze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Wyszłam z łóżka i spojrzałam za okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Pasy powoli zmieniały się w gwiazdy, a trochę dalej była nieduża, czerwona planeta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Zastanawiałam się, co to za planeta. Postanowiłam spytać Kevina, kiedy tylko wróci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Statek rozpoczął procedurę lądowania, podczas której było zapalone czerwone światło. Kilka chwil później zapaliło się zielone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts