Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Wyjęłam swój miecz i włączyłam oba jego ostrza. Zaczęłam powoli krążyć wokół niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ostrza mistrza tworzyły barierę pomiędzy tobą, a nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Powoli zaczęłam się do niego przybliżać, gdy nagle odbiegłam w bok i skoczyłam na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Mistrz zablokował atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Odskoczyłam i podcięłam go kopytem, jednocześnie odsuwając się metr dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Mistrz uskoczył przed uderzeniem i machnął jednym z ostrzy. Poczułaś ból i krew spływającą ci po nodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Zaśmiałam się. Nie popatrzałam na zranioną nogę. Czułam tylko ciepło krwi, a ból po chwili minął. Na razie nie przeszkadzała. Znowu ruszyłam do ataku, tym razem gwałtownie i mniej rytmiczbie niż poprzednio. Przeskoczyłam nad mistrzem i pchnęłam mieczem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Każdy twój atak był blokowany. Uczucie rozcinania twojej tylnej nogi było tak realne jak miecz, który je wywołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Atakowałam dalej. Coraz szybciej zadawałam ataki i coraz mniej regularnie. Udało mi się zniszczyć jeden z jego mieczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 :/ Mistrz przeklął i spowodował u ciebie ból w przedniej nodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Zaśmiałam się, żeby nie miał satysfakcji. Tera noga zaczęła przeszkadzać, ale mimo to działałam. Wzniosłam się w powietrze, szybko go okrążyłam i na chwilę się zdematerializowałam, by pojawić się centralnie za nim i pchnąć mieczem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Wszystkie miecze zablokowały cios. Odepchnął cię i uderzyłaś w ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Jak masz zamiar skończyć pojedynek? :3 ________________________________________________ Skierowałam uderzenie mocą w jego kierunku. Osunęłam się na podłogę, jednak widząc zbliżającego się przeciwnika pojawiłam się za nim i znów zaatakowałam, w miejsce nie osłonięte mieczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Mistrz krzyknął, a na jego plecach było głębokie rozcięcie. Zamachnął się mieczem i ledwo odskoczyłaś przed mieczem, który miał uciąć ci tylną nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Uśmiechnęłam się. Miałam nadzieję, że irytuje ból to mistrza. Odskoczyłam i znów zaatakowałam. Sprawiłam mocą, żeby poczuł ból. Miałam nadzieję że tak się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Mistrz zacisnął zęby i machnął wszystkimi mieczami, jakie miał. Dwa rozcięły ci skórę na boku, a z rany buchnęła krew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Mocą spróbowałam powstrzymać krwawienie. Ruszyłam na mistrza z zamiarem zabicia go. Wycelowałam jedno z ostrzy w jego gardło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Twoje ostrze wyleciało w powietrze, jeszcze przez chwilę otoczone przez beżową aurę. Mistrz uśmiechnął się i szybko machnął mieczem. Ból w lewej, przedniej nodze spowodował, że upadłaś na kolano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Wyciągnęłam drugi, żółty miecz. Zmaterializowałam się za mistrzem i błyskawicznie podskoczyłam, tnąc mieczem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Trafiłaś go w tylną nogę. Twój wzrok zaczęła zasnuwać mgła, spowodowana upływem krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 "wykrwawię się, ale nie przestanę, zanim go nie zabiję" - pomyślałam. Zmaterializowałam się po jego boku i znów zaatakowałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Wydał z siebie kolejny krzyk, kiedy poczuł, że zamiast uroczego znaczka ma ranę. Miecze zaczęły wirować dookoła niego, a ty już ledwo stałaś na nogach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Cudem ominęłam miecze i wycelowałam w jego szyję. Wykonałam krótkie cięcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Mistrz padł na podłogę i zaczął drgać w agonii. Z jego rozciętego gardła ciekła mu krew, a róg zamigotał i zgasł. Miecze wyłączyły się i opadły na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Uśmiechnęłam się zwycięsko, a potem z uśmiechem na ustach osunęłam się na podłogę. Straciłam przytomność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts