Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Ponownie wyskoczyłam z łóżka. Podeszłam do lustra i przejrzałam się w nim. Bandaże były wszędzie, na szczęście obeszło się bez bandażowania głowy. Zarzuciłam na siebie płaszcz i sprawdziłam kieszenie - nie wyczułam fałszywego miecza, za to prawdziwy wciąż tkwił na swoim miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 :/ MG decydyje, czy jest prawdziwy, czy sztuczny, czy bandaże na łbie, czy nie Kevin wszedł do kabiny. - Wychodzę na moment, a ty... - nagle wylądowałaś na łóżku, a za Kevinem zamknęły się drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Wyszedł? to znaczy, że... Wstałam z łóżka i otwarłam drzwi, po czym wyszłam na korytarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2013 Autor Share Napisano Luty 6, 2013 Za nim stał jakiś zielony kuc z blasterem. Magią wsunął cię do kabiny i zamknął drzwi na zaklęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 -Nie no, błagam. - Stanęłam koło drzwi i zaczęłam nasłuchiwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Co chwila było słychać odgłos kopyt kucyków chodzących po korytarzu. Było też słychać łopot skrzydeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Zaczęłam intensywnie myśleć nad wydostaniem się. ___________________________________________ Mam nadzieję że wybaczysz mi długą nieobecność - właściwie nie wiem dlaczego nie powiadomiłam, ale nie zrobiłam tego specjalnie. Forgiw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 (oki, to nic. Nie obrazisz się, jeśli wprowadzę moją ponyfikację?) Na zewnątrz ktoś zatrzasnął drzwi. Ciągle trwał tam jakiś hałas. Nagle rozległ się tam huk, jakby ktoś uderzył o ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 (Że co proszę przepraszam? -,o) Otwarłam drzwi i nałożyłam iluzję. Ruszyłam w stronę, z której dochodził hałas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 (mnie jako kucyka. patrz sygna) Drzwi były zamknięte, a z zewnątrz dobiegały mocne przekleństwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 (Aha. Olśnienie) Postanowiłam pomóc drzwiom i mocą zaczęłam rozkręcać zamek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Po chwili się poddał. Na zewnątrz wszyscy stali i pomagali jakiejś fioletowej pegazicy, która uderzyła o ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Osłupiałam. Stanęłam tam i wpatrywałam się w pegazicę. Całe szczęście, że działała iluzja... Co wrażliwsi mogliby nie znieść mojej miny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Klacz podniosła się i potrząsnęła zieloną grzywą. Jej zezowate oczy patrzyły na zgromadzonych. - Ty znowu na ścianie?! Albo zaczniesz uważać, albo zostaniesz wywalona! - krzyknął Kevin, który przedarł się przez tłum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Zdjęłam iluzję i oparłam się o ścianę. -Za co? Bez przesady, walnięcie w ścianę to chyba nie zabójstwo... Coś o tym wiem. Chyba, że tu się inaczej widzi przestępstwa. -Użyłam mocy, żeby nie wsadzili mnie z powrotem do kajuty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 - Ty się nie wtrącaj! - wrzasnął Kevin. Pegazica spojrzała na ciebie swoim zezem. Wstała z ziemi i weszła do twojej kabiny, ciągnąc ciebie za sobą. Zamknęła za wami drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Już miałam zamiar wydymić z kabiny i zatłuc Kevina na śmierć, gdy spojrzałam na pegazicę, w tej chwili wyglądającą jak siedem nieszczęść. "I tak jeszcze będzie mnie błagał o litość" -Czemu pozwalasz żeby cię tak traktował?-spytałam i spojrzałam na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 - Ech... Jestem nowa i już zdążyłam się obić o każdą ścianę na tym statku. To nie denerwujące dla właściciela? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 -A właśnie... Gdzie my jesteśmy? Miałam reset przez kilka dni, i teraz trochę się nie orientuję w sytuacji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 - Jesteśmy na Firerze. Nie tylko ty miałaś reset... - zez popatrzył na ciebie. Zielona grzywa z limetkowymi pasemkami zakryła oczy pegazicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 -Co ci się przydarzyło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 - Jakiś tydzień temu byłam jeszcze na innej planecie. Gdyby nie Kevin, nie przeżyłabym po starciu z Wodną Mantikorą. Obudziłam się wczoraj i zdążyłam się walnąć o każdą ścianę. Dlatego tak się wkurzył. Czy ty byś się nie wkurzyła, jakby uratowany obijał ci ściany w twoim statku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 -Niespecjalnie. To twoje urazy, a ściany chyba nie są na tyle słabe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Klacz się zawstydziła. - Właściwie, to kilka już pękło... Aa tam! Jestem Pokemona! Jak się nazywasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 -Mam na imię Nocturne. Kim dokładne jesteś? - zapytałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts