Nightmare Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Nut szedł wraz z Grass'em przez pola. W torbach trzymali części do budowy ich wynalazku. W pewnym momencie Nut potknął się o kamień. Wszystkie części wysypały się. Nagle kilka trybików zadrżało i podsunęły się do Nut'a. Z toreb Grass'a, również wysunęły się części. Wszystkie otoczyły Nut'a. Przerażony kuc spojrzał na Grass'a. Części zaczęły czerwienić się. Oboje zaczęli rozsuwać części, ale pod ich dotykiem się mnożyły i układały w mur dookoła Nut'a. Kiedy próbowali dotknąć części, okazało się, że są rozgrzane. Stały się przeźroczyste i Grass mógł zobaczyć Nut'a. Kiedy części rozgrzały się do białości, kawałki śrubek zaczęły spadać na Nut'a. Grass słyszał jego krzyk bólu, widział jego cierpienie. Nagle części wybuchły oślepiającym ogniem. Grass odskoczył i zakrył twarz kopytem. Kiedy ponownie spojrzał na miejsce, w którym niedawno stał jego przyjaciel, zobaczył tam jedynie zwęglone kości. Grass obudzi się z krzykiem, oblany potem. Obok niego stanęła Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Spojrzałem na nią. Patrzyła się na mnie ze współczuciem. Wciąż byłem przerażony i zdezorientowany tym, co zobaczyłem. Zwykle nie pamiętam snów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 przypadkiem, czy to nie ja mówię co ktoś oprócz ciebie robi? - Co się stało, wyglądasz jakbyś zobaczył ducha? - Pinkie przekrzywiła głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 No weź, przecież tylko się popatrzyła, nie nazwałabym tego taką "pełnoprawną" czynnością. Poza tym opisuję wrażenia bohatera, czyli m.in. swoje wrażenia na temat emocji innych. I tak przy okazji, to już bardziej do akcji w Silent Ponyville; Grass jest lekarzem i podczas swojej kariery widział niejedno. - Niezupełnie ducha... - odpowiedziałem, kręcąc głową. - Coś gorszego...ale to i tak nie twoja sprawa. Wybacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Proooszę. Przysięga Pinkie, że nikomu nie powiem, chyba, że ty pozwolisz! - nakreśliła kopytkiem krzyż na sercu i przykryła oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Ech...miałem sen. Bardzo, bardzo realny sen. Śniło mi się coś, czego nie chciałbym nigdy widzieć. - odpowiedziałem szybko. Nie miałem zamiaru mówić Pinkie, kogo widziałem w moim śnie. I co się tam działo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - C-czy to był koszmar?! - bardziej krzyknęła niż spytała, a jej źrenice się zwężyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Taak...- odpowiedzialem bardzo cicho. - Tak, byl- powtorzylem troche glosniej. Moj wzrok powedrowal w strone zegarka. Cholera...juz dawno powinienem byc w pracy. Ech...i tak dzis sie tam nie pojawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Na słowa twierdzące, Pinkie zareagowała dziwniej niż zwykle. Złapała cię za kopytko i pociągnęła do drzwi. Po drodze chwyciła z szafki czerwoną wstążkę i zawiązała ją na grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Co ty robisz? - spytałem zrezygnowany, dając się ciągnąć klaczy. Wyszliśmy na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Proszę o pozwolenie na zdradzenie tajemnicy Twilight. Ona może co pomóc! - Pinkie stanęła i popatrzyła na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Dobrze. Jesli to pomoze...- powiedzialem, patrzac na klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Nagle Pinkie zmieniła się w rozmytą różową wstęgę i zauważyłeś, że jesteście przed biblioteką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Zapukalem do drzwi. Po chwili Twilight otworzyla je i zaprosila nas do srodka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 ja mówię co zrobiła Twi ^^ offgame@ co sądzisz o mojej nowej sygnie? Pinkie wpadła jak burza do środka, ciągnąc cię po ziemi. Nagle puściła cię i wylądowałeś na regale. Pinkie stanęła przed Twilight. - Twilight! O-on ma...ma... TO CO JA! Jednorożec podszedł do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Spojrzalem na nia. - Koszmary - wyjasnilem. Pinkie zadko kiedy mowila cokolwiek wprost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Dobrze, najpierw spojrzę na twoje koszmary, a potem przejdę do zgglbfbhbfiwbf kbdhsu. - ostatnie słowa zostały zagłuszone przez kopyto Pinkie. - Nie możesz użyć TEGO co u mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Świetna sygnaturka - Co masz na myśli, Pinkie? - spytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Pinkie nie zwracała na ciebie uwagi, tylko dalej dyskutowała z Twi. - Daj mi chociaż sprawdzić te koszmary! - Twilight odsunęła klacz magią i stuknęła twoje czoło rogiem. (Nie mam pomysłu na koszmary.) Po minucie odrzuciło ją na regał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Heh, szkoda, ja mam zawsze pomysły Uniosłem głowę w kierunku Twilight. Znowu zobaczyłem własne sny, wyraźne i żywe. Usiadłem, próbując się uspokoić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Twilight wstała i potrząsnęła głową. Popatrzyła na ciebie z przerażeniem. - Jedynym rozwiązaniem jest chyba Zaklęcie Zgłębienia Umysłu... Nagle drzwi się otworzyły i weszła przez nie AppleJack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Rzuciłem okiem na nowo przybyłą. Po chwili zwróciłem się do Twilight. - Co to za zaklęcie? - spytałem. W swoim życiu przestudiowałem wiele książek na najróżniejsze tematy, ale o tym zaklęciu nigdy nie słyszałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 - To zaklęcie, które powstrzyma twoje koszmary. AJ, co ty tu robisz? - Twilight spojrzała na kucyka. - Miałam ci przynieść ciasto... Co się stało? Pinkie wygląda jak wtedy, kiedy miała koszmary. Rzeczywiście, na wiadomość o zaklęciu, włosy klaczy oklapły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Nie mam nic przeciwko...- powiedziałem powoli. Po namyśle powiedziałem do Pinkie. - Cokolwiek to jest...jeśli pomoże, jestem gotowy. Nie może być gorsze od tych koszmarów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Pinkie zbliżyła się do ciebie. - A mogłabyś... Jeśli już musisz używać tego zaklęcia... Przenieść mnie do umysłu Grass'a? - Hmm... Nie mam ważnych zajęć, więc... możesz przenieść też i mnie? - AJ podeszła do Twi. Skonfundowana Twi wzięła jakąś książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts