Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 W środku były kolejne drzwi z symbolem miecza. Na ścianie były trzy malowidła. Jedno przedstawiało węglika, drugie mechanicznego kuca, a trzecie Lucky Bride. Każde z nich miało na szyi naszyjnik z kluczam o symbolu miecza. wzięłam z książki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wydawało mi sięn to trochę głupie, ale zdążyłem już przekonać się, że tutaj prawie wszystko jest możliwe. Może zabrać klucze z obrazu...? Nie, bo niby jak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Którego wybieramy? - zapytała Pinkie podchodząc do malowideł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Lucky Bride- powiedzialem bez zastanowienia. Wiedzialem, ze blad moze mnie wiele kosztowac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Na pewno? Potem już nie będzie odwrotu. Trzeba będzie ją pokonać. Nie przepędzić, ale pokonać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Przelknalem sline, po czym odpowiedzialem. - Pojscie na latwizne z Wegielkiem czy Steam Ponym* tez nie wydaje mi sie dobrym rozwiazaniem. _______________ * Nazwa robocza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Czemu? - zapytała się Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - To...to jest po prostu zbyt proste. To, co sie tu dzieje nie jest proste. Proste rozwiazanie nie moze mi pomoc - zblizylem sie do malowidla Lucky Bride. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Dobra, to dajemy! - krzyknęła AJ i kopnęła z całej siły malowidło LB. Zafalowało i znikło, a w drzwiach pojawiła się prawdziwa. Na jej szyi dyndał klucz z symbolem miecza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Dobra...jak ją pokonać??? - spytałem sam siebie, rozglądając się za czymś, co może ujść za broń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Trzeba było wziąć Węglika! - krzyknęła AJ i podbiegła do niej. Kopnęła jej oko, które oderwało się od nerwu i przeleciało przez pokój, lądując pod twoimi nogami. Obróciło się i popatrzyło na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Ja ci dam Węglika....- warknąłem, podbiegając do Lucky Bride i wymierzając jej solidnego kopa w głowę. - Nie rozumiesz. Węglik nie jest tym, którego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 LB zaryczała. - Jakim jest?! - przekrzyczała AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Pokonanie Węglika nic nie da! - wrzasnąłem do AJ, przekrzykując ryk potwora. -Tylko jeden klucz pasuje. Jesteśmy w mojej głowie, chyba możemy założyć, że wiem, który. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 (w książce wszystkie pasowały. Wszystkie mają ten sam symbol) LB skoczyła na Pinkie, a różowa klacz w ostatniej chwili umkneła. AJ uderzyła ją w przednią nogę. Rozległ się nieprzyjemny trzask kości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Potwór zawył przeraźliwie. Uderzyłem ją w korpus, zachwiała się i przewróciła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 :| Pinkie zaczęła po niej skakać, a AJ kopała ją po głowie. Jednocześnie śmiały się jej prosto w uszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Potwór nie miał wielkich szans wstać, podszedłem do niego i zamachnąłem się, by zadać decydujący cios w głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Pinkie nagle zerwała jej z szyi klucz, a LB umknęła korytarzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Jak umknęła, skoro leżała? Ze złamaną nogą umknęła? _________________ - Klucz jest...- powiedziałem, patrząc na Pinkie i Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 yyup! AJ włożyła klucz do zamka. Natychmiast obrócił się w proch, a drzwi stanęły otworem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 ______________ Przeszedłem przez nie, jak przez wszystkie inne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Światło latarenki zgasło, a z oddali usłyszałeś dźwięk syreny. Kiedy latarenka zajaśniała, pomieszczenie przeraziło was. W kątach niewielkiego kwadratowego pokoju wisiały ciała kucyków. Były zawieszone za szyje. Pomiędzy tymi przed tobą widniały słowa napisane ich krwią. "Uciekaj". Te dwa ciała, które wisiały po obu stronach napisu, podniosły głowy. Z ich pustych oczodołów ciekła krew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - O matko...- wyszeptalem do siebie, gapiac sie na napis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Usta ciał się rozwarły i wydobył się z nich pomruk przypominający "Uciekajcieeee". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts