Nightmare Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Klacz powoli szła w waszą stronę. Kiedy dotknęła wieńca, zamienił się w popiół. Twój umysł zasnuła mgła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Czy...czy Pinkie naprawdę myślała, że to coś da?[/] Widziałem przed sobą tylko gęstą mgłę, nic więcej. Smutek. To potworne uczucie przygnębienia. Nie ma nadziei. Pora umierać. Nie...odezwał się jakiś cichy głos w mojej głowie. Był na granicy słyszalności, mimo to dosłyszałem go przez własne krzyki z bólu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Klacz coraz bardziej się zbliżała, a Pinkie i AJ obrzucały ją wieńcami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Z jednej strony było mi trochę przykro, że nie mogę im pomóc. Ale z drugiej sama myśl o zbliżeniu się do Klaczy z własnej woli choćby o centymetr bliżej wprawiała mnie w przerażenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Pinkie przewróciła jedno biurko, a AJ kopnęła je w stronę Klaczy. Stwór wpadł na ścianę. Kiedy wstał, odepchnął biurko. Natychmiast zmieniło się w kupkę popiołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Co robić, co robić...- szeptałem sam do siebie półprzytomnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Kolejne dwa biurka zamieniły się w kupki popiołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Grimdark, gore itd. są zakazane w tym dziale. Zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 - Czy tu naprawdę nie ma żadnych drzwi ukrytych w ścianie albo czegoś takiego? - jęknąłem, przesuwając się powoli w stronę Pinkie i AJ, przylegając plecami doi ściany, byle jak najdalej od Klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Nagle twoje uszy wychwyciły cichy dźwięk syreny. Klacz odwróciła się. Twój umysł opanowała ciemność. Obudziłeś się na podłodze, a obok ciebie leżały AJ i Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Wstałem i podszedłem do Pinkie i Applejack. Szturchnąłem je kopytem w nadziei, że zaraz się obudzą. _____________ W Silent Ponyville zanika wszelki profesjonalizm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Klacze drgnęły i powoli wstały. Pomieszczenie dookoła was już nie było tym z biurkami i wieńcami. Wyglądało jak zwyczajna piwnica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 - Tak...tu bardziej mi się podoba - powiedziałem, rozglądając się po piwnicy w poszukiwaniu drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Były, niczym nie zasłonięte. Niedaleko leżało wiadro z wodą, a ty stwierdziłeś, że masz gardło suche jak pieprz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts