Ares Prime Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 A no mam pewną sugestię, odnośnie mojego naboru na MG. Nie dostałem się z powodu, jakoby moja przykładowa fabuła to przepisana historia z WOWa. Ośmielę się z tym nie zgodzić, bowiem przedstawiłbym alternatywę historii, wyglądajacą inaczej niż ta która miała miejsce. Przyznaję, nie dodałem informacji o alternatywnej ścieżce, ale tak zaraz odrzucać. Eh.. trudno, spróbuję innym razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Wiesz inni mogli to odebrać jako spisana fabuła i opisana własnymi słowami. Niektórzy znają ją dobrze więc potrafią ją rozpoznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Dobra dobra... a czy w takim razie mógłbym jeszcze raz wysłać podanie? Nie znalazłoby się miejsce na choć 1 multi sesję którą chciałbym poprowadzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Z tego co wiem to jest raczej niemożliwe. Jest pełen komplet MG no jeżeli ktoś zrezygnuje to masz szansę. JA nie decyduje i nie jestem tego pewien, lecz na "ładne oczy" nie uda ci się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Jak zrobi się miejsce, to będziesz mógł spróbować. Może już wkrótce, a może nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Ahh ta niepewność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Ahh ta niepewność. Niepewność? Jest szansa, bo Tarreth i Avanius zaniedbują swoje sesje. Jak tak dalej będą robić to już raczej mistrzami gier nie będą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Niepewność? Jest szansa, bo Tarreth i Avanius zaniedbują swoje sesje. Jak tak dalej będą robić to już raczej mistrzami gier nie będą. Tarreth już MG nie jest, a Avanius to wielka niewiadoma, ale według mnie za niedługo on też przestanie być, zobaczymy Avanius ma czas do końca tygodnia, jak dobrze pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Wiecie... ostatnio myślałem nad czym takim jak "wojny mistrzów" wyglądało by to podobnie jak multisesja ale było prowadzone przez dwóch mistrzów. Zapisy były by powiedzmy na miesiąc po czym jeden i drugi mistrz walczyli by ze sobą. (Gildia A chce pokonać gildie B) Trzeba by było spisać zasady np.: 1. Gracz A nie może zabić gracza B 2. Kolejność ruchów [drużyna A, drużyna B, A,B,A...] itp... Co o tym myślicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Ja chciałbym się dołączyć do pytania EverTree, bo chętnie bym taką pojedynczą sesję poprowadził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Jakie pytanie? Już mogłeś zacytować ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Ja chciałbym zadać pytanie - czy jest możliwość poprowadzenia jednej sesji? Z tego, co się rozejrzałem, to urząd MG jest tu zarezerwowany wyłącznie dla wybrańców, którzy zobowiązani są w zamian dostarczać odpowiedniej ilości sesji. Ja zaś mam pomysł tylko na jedną sesję, nie wiem, czy jeśli złożyłbym podanie, został zaakceptowany itd miałbym czas na prowadzenie więcej niż dwóch sesji na raz. W związku z tym pytanie, czy istnieje możliwość bycia "jednorazowym" MG.(Oczywiście by nim zostać poddałbym się wszystkim koniecznym procedurom jakie by postawiła przede mną moderacja) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Od tego masz taki dział: http://mlppolska.pl/dzial/270-lu%C5%BAna-gra-r%C3%B3l/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts